dijous, 6 de novembre del 2014

Un altre aniversari


Aquest és un any de celebracions, perquè a part del decenni que porto publicant professionalment, també fa 20 anys que em dedico a investigar. Deuria ser més o menys per aquestes dates, després de l'estiu, l'any 94, amb el títol de llicenciat en medicina sota el braç, que vaig entrar a un laboratori a veure si m'agradava... i ja no n'he sortit mai més. He d'agrair al Professor Cristóbal Mezquita que acceptés dirigir-me la tesi i m'iniciés en la recerca biomèdica (sense oblidar el suport de tota la fantàstica gent del Grup de Genètica Molecular de la Facultat de Medicina de la UB). Com també dec molt al Stuart Aaronson, amb qui vaig treballar a Nova York els nou anys posteriors al doctorat. Gràcies a aquests mestres, ara puc portar el meu propi grup de recerca.

D'aquests vint anys, els últims setze han estat dedicats principalment al càncer, tot i que també investigo l'envelliment cel·lular. No us explicaré què faig exactament al laboratori, perquè es convertiria en un post molt tècnic, però us convido a fer un cop d'ull al web que acabem d'estrenar, del qual he extret la imatge que il·lustra aquesta entrada.

7 comentaris:

Sergi ha dit...

Caram, si sou una multinacional, no en tens a cap del mateix país! En la varietat està el gust, diuen. El laboratori deu ser una autèntica torre de babel, encara que segur que tots ells parlen anglès perfectament, però els accents deuen ser molt divertits.

Per molts anys més escrivint i investigant!

anna g. ha dit...

Moltes felicitats, Salvador!

Pel que fa a torres de Babel, jo també treballo en un lloc on tothom és de diferents parts del món. L'anglès és l'idioma oficial de comunicació, però el deix i la convivència i els costums són d'allò més curiosos i divertits :)

Salvador Macip ha dit...

Gràcies! Aquí diem que som com l'ONU :). Però sí, ens acabem entenent, d'una manera o altra. Sort de l'anglès! I com diu l'anna, aprens molt de les altres cultures...

Josep ha dit...

Felicitats!

Allau ha dit...

Ha, ha, els anuncis de Benetton han fet molt de mal.

Laia ha dit...

A veure si dintre de vint anys puc dir jo el mateix! Felicitats per la vintena! :)

jomateixa ha dit...

Felicitats!
En breu la meva filla ha d'assistir a una conferència on els explicaran com fan servir les mosques per investigar. Quan m'ho va explicar vaig pensar tu, que un cop vaig sentir-te explicar en una entrevista que també les feu servir.