dijous, 6 d’agost del 2015

6 d'agost

Avui és el meu sant. També és el 70è aniversari d'una data terrible i d'una rellevància històrica innegable, o sigui que pocs es deuen recordar dels Salvadors en un dia com avui. En tot cas, proposo que celebrem (la primera) i recordem (la segona) d'aquestes efemèrides amb una mica de música, un clàssic d'un dels meus grups de capçalera.

7 comentaris:

Sergi ha dit...

Encara podríem titllar els OMD d'oportunistes per haver aconseguit un èxit tan gran recordant un avió tan malaurat, encara que sigui protesta! Però a mi també m'agrada la cançó. En tot cas, per molts anys!

Molon labe ha dit...

I si no recordo malament el nom de l'avió era el de la mare del pilot, ja que li van prometre que amb aquella bomba acabaria la guerra, i ell va creure que així es recordaria la seva mare per sempre més... ainssss santa inocència... Ahhhh, i felicitats

Salvador Macip ha dit...

Sí, era això Molon. Però va funcionar: tothom recorda el seu nom!

Marta ha dit...

Felicitats! Jo també celebro aquest dia. Tinc a casa un Salvador. El que no celebro es l'altra commemoració, però val la pena que ens la facin recordar per que no es repeteixi "nunca mais".

Salvador Macip ha dit...

No conec molts Salvadors que ho celebrin aquest dia, Marta. Felicita'l de part meva!

I Perelló Masip ha dit...

Encara que amb una mica de retard felicitats. Al costat del poble dels teus avantpassats hi ha l'ermita de Sant Salvador. Un lloc encisador que et recomano visitar quan puguis fer vacances i tinguis unes hores per visitar-nos.

Salvador Macip ha dit...

M'ho apunto, Irene, Gràcies!