divendres, 25 de setembre del 2015

Eclipsi


Estem a dos dies d'un eclipsi de lluna, però podríem dir que aquestes dues darreres setmana s'han eclipsat moltes altres coses. A alguns se'ls ha eclipsat el seny. Altres han intentat eclipsar la veritat. N'hi ha que han eclipsat tothom a cops de ridícul. I els de més enllà han quedat eclipsats per la seva pròpia estupidesa. Podria citar més exemples, és un no parar. A mi que no m'agrada la política, confesso que aquest cop estic gaudint del xou amb la boca oberta i un pot de crispetes al costat. I amb el cor en un puny, perquè malgrat l'espectacle lamentable que hem hagut d'aguantar (i encara queden 48 hores!), ens hi juguem molt, diumenge. 

Espero que el màxim de gent voti, perquè està clar que aquestes eleccions són prou especials per no quedar-se callat. M'agradaria que el 28S estiguéssim iniciant un procés de canvi, que pot ser molt complicat de dur a terme satisfactòriament, però que val la pena que s'intenti amb totes les forces i intel·ligència possibles. Guanyi qui guanyi, el panorama serà molt diferent després de les eleccions. Confiem que per a bé. Si més no, tots nosaltres podrem explicar als nostres néts que vam viure un moment històric.

7 comentaris:

Sergi ha dit...

I alguns podrem dir-los que ho vam intentar, mentre que altres hauran de dir que els va vèncer la por. I els seus néts els fotran calbots. Pel bé dels clatells de tots els catalans, espero que siguem capaços de vèncer la por per fer un pas endavant. És només un pas. I llavors comença tot.

I Perelló Masip ha dit...


Estem a un pas d'aconseguir-ho i hem de vencer.
Quanta història haurem viscut en directe.
Quins nervis!!!!

Elfreelang ha dit...

i espero que a ningú l'eclipsi la por ! serà difícil el camí però quin goig poder caminar cap el nostre futur i present molt millor

Ada ha dit...

Doncs sí, és una gran oportunitat per a que tothom digua la seva, que no es quede callat ningú i que vagen tots a votar... que s'entere la gent del sentiment real del poble!
Ànims i endavant!

Gemma Sara ha dit...

I com diu el Cotarelo, que quan el monarca pregunti com ha anat, li diguin, "Majestad, no eran unas elecciones, era una revolución"
:)

Relatus ha dit...

Això ja és imparable.

Mr. Aris ha dit...

Em sembla que en tenim per estona d aquesta pel.licula...no hi han prous vots, el Mas encausat...toque fusta