divendres, 8 d’abril del 2016

Escalfant motors per Sant Jordi



S'acosta Sant Jordi i, com cada any, un grapat dels meus amics, coneguts i saludats tenen llibre al carrer. Jo ja us he explicat altres vegades que, si puc, intento que no surti res meu durant aquestes dates perquè la lluita per la supervivència als taulells i aparadors és massa intensa. L'allau de novetats es menja tot el que no són bestsellers, ja se sap.

Enguany he estat a punt de trencar aquesta tradició (que només m'he saltat quan m'han obligat els premis) amb el tercer volum de la sèrie Sóc un animal, però al final diversos impoderables han fet que es retardi una mica el llançament. Ja va bé. Mentrestant, els dos primers volums segueixen "vius", com podeu veure a aquesta bonica foto promocional que acompanya el post. Sembla que de moment estan agradant molt als lectors, com podeu llegir en aquesta nova ressenya i aquesta recomanació, o sigui que si teniu a l'abast nanos de vuit anys o més i busqueu un llibre que els atrapi, no cal que mireu més. I això és el que en deien al Cavall fort:


Deixeu-me que acabi la promo (ho sé, per Sant Jordi tots els escriptors ens fem una mica pesats) recordant-vos que podeu votar Un viatge inesperat a la llança de Sant Jordi. La coberta, fantàstic homenatge del Sergi Càmara a la màquina del temps, s'ho mereix!

Us deixo amb un petit spoiler/preview del que podreu trobar al tercer llibre de la sèrie, Missió (gairebé) impossible, que arribarà a temps per les vancances d'estiu: un nou personatge, el malvat president de Virolainek, que potser us recordarà a algú... Seguirem informant.

4 comentaris:

Sergi ha dit...

Et dono les gràcies per endarrerir el llançament del tercer, així em dónes una mica de temps per anar buidant la lleixa (sí, segur, amb Sant Jordi a les portes, l'excusa perfecta, com si en calgués alguna, segur que es buida...). Bé, que és igual, que quan surti el llegirem. Seràs a Barcelona per Sant Jordi? Em sembla recordar que et devia una birra, hahaha.

Anònim ha dit...

A quan està de preu el quilo de nen de vuit anys?

jomateixa ha dit...

Per les vacances anirà perfecte, i mentrestant, qui no hagi comprat els primers ja pot anar posant-los a la llista. :D

Gemma Sara ha dit...

Jo no tinc excusa, que tinc nena de nou, així que responc a la promo i en compraré algun, tenen bona pinta, indeed!