dimarts, 29 de novembre del 2016

Herba negra, a les millors llibreries


La setmana passada vam presentar Herba negra, la primera novel·la del duet Macip Garzón i premi Muntaner d'aquest any, aprofitant que arribava a les llibreries. Aquesta setmana us en parlaré una mica, com és de rigor amb totes les novetats.

Començo posant-vos el vídeo de la presentació a Gigamesh, temple del frikisme barceloní, per si teniu una horeta perduda i no sabeu com gastar-la. Si no, mireu les fotos, que fa un efecte semblant. Demà us parlaré una mica més del llibre, a veure si us convenço que val la pena llegir-lo.




4 comentaris:

Sergi ha dit...

Mira que va en contra de la meva religió, però aquest cop hagués vingut a la presentació perquè em venia molt de gust, si no fos que em vaig haver de quedar fent banderoles... quina vida més trista. Bé, ja estic fent llista de llibres que demanaré als Reis, i aquest ja està apuntat. De fet el vaig demanar fa un parell de setmanes a la llibreria, per si sonava la flauta, però encara no el tenien. I bé, quan dic Reis, vull dir tenir excusa per anar a la llibreria amb la motxilla de travessa de muntanya i tornar-la plena. I això passa abans de nadal, perquè com tothom sap, els llibres s'acaben. No fos cas.

Salvador Macip ha dit...

Haguessis rigut una mica, XeXu, però això de les banderoles sona divertit :). Potser t'arribarà el llibre a casa abans que tu arribis a la llibreria!

jomateixa ha dit...

A les millors llibreries i a les millors cases ;D

jomateixa ha dit...

Per cert, fantàstic poder escoltar-vos també a distància!!