dimecres, 6 de març del 2019

Avui al carrer: Tots els símbols de la por

Pel títol del post sembla que estigui anunciant alguna mena de revolució (més val no fer bromes amb aquestes coses, que avui en dia tenir a casa un pot de rentavaixelles ja es pot considerar sospitós de violència tumultuària), però no, la cosa no va per aquí. Si m'heu anat seguint per les xarxes potser sabeu que trec doble novetat de cara a aquest Sant Jordi, un parell de novel·les força diferents. 

La primera surt al carrer avui. És Tots els símbols de la por, la segona part de Fills de la Setena Onada. Si us agraden les històries d'aventures, misteri i acció, amb un toc de ciència ficció, aquesta mini-sèrie és per a vosaltres.

En podeu llegir més coses als posts anteriors del blog, i us parlaré específicament del segon volum en els propers posts. Però per resumir, la sèrie és el que jo anomeno "novel·la de crispetes", l'equivalent literari al blockbuster fantàstic d'estiu que tots (o gairebé tots) gaudim any rere any, i en aquesta segona part i ha totes les explosions, lluites i persecucions que un podria esperar. De l'altra novetat de Sant Jordi ja us en parlaré d'aquí uns dies.


4 comentaris:

Unknown ha dit...

Fantàstic!!!!

Josep ha dit...

Sant Jordi?

Salvador Macip ha dit...

Josep, sí, Sant Jordi és la temporada que va del gener a l'abril. És més que un dia!

Sergi ha dit...

Enhorabona pel primer de la temporada! Ja saps que el llegiré, així que no cal dir massa més.