dijous, 13 de juny del 2019

Novetat: La maleta de la memòria

Aquesta setmana ha arribat a les llibreries la meva última novetat editorial (i última del 2019, també). Després d'un crossover i el meu retorn a la novel·la estrictament adulta, tanco la temporada amb un altre gènere que m'apassiona: l'infantil, concretament la franja d'edat dels menors de 8 anys, que no havia tocat des de l'últim Biel i Picapoc.

El llibre es diu La maleta de la memòria i és una col·laboració amb l'Àngels Bassas, reconeguda actriu i escriptora, amb unes fantàstiques il·lustracions del Lluís Farré. És la història del Jonàs, un nen detectiu, que ajuda a trobar els records perduts al Sebastià, una persona gran que es desperta un bon dia sense memòria.

Evidentment, l'argument té molts paral·lelismes amb el que passa als qui pateixen d'Alzheimer, però no volíem que aquest fos el tema central (tot i que, sens dubte, es pot utilitzar també per explicar als més petits els problemes que potser pateixen els seus avis). La idea és que qualsevol lector d'aquesta edat pugui disfrutar amb un conte ple d'imaginació i aventures, amb unes imatges proposades pel Lluís que es passegen amb facilitat entre la poesia i la fantasia desfermada. En properes entrades us en penjaré alguna mostra. De moment, aquí teniu la coberta per anar fent boca. 

3 comentaris:

Sergi ha dit...

Per què, senyor, per què!

Rosa Roger ha dit...

Les franges d'edat no tenen importància!. Per molts i molts anys!. De ben segur que és un llibre fabulós!

Salvador Macip ha dit...

XeXu, no ploris, que aquest te'l llegeixes ràpid ;)

Gràcies, Rosa!