divendres, 1 de maig del 2009

Reaccions.

Us deia l'altre dia que he començat a escriure per a El Mundo.es. És el primer cop que treballo per a un diari i encara no estic acostumat a tot el que això implica. Per un costat, reps comentaris de tota mena de gent. El darrer post, que era ben seriós, ha provocat un curiós intercanvi d'insults amanit amb cites a Nostradamus i propostes d'extermini que haguessin triomfat a l'Alemanya dels 1940s. Els lectors del bloGuejat no sou ni tant guerrers ni tant imaginatius!

L'altre cosa interessant és el rànking de les notícies més llegides del diari. A la llista de sota veureu que trec el cap al número quinze, superat per meduses assassines, un fratricida amb martell, Paquirrín i l'insigne Camps. Tenint en compte aquesta aferrissada competència, es pot dir que he fet un bon paper.

7 comentaris:

Galderich ha dit...

Arrepentiu-vos pecadors!

Ja ho digué Nostradamus en el verset 357:
"El porc i l'aviram volaran
i el ferro serà les seves ales,
un estornut servirà de senyal
i tothom demanarà clemència"

Prepareu-vos per la definitiva i apocalítica batalla d'Argameddon perquè ni un president negre dels USA us salvarà perquè és ell dintre de la seva maldat negra qui ha estat capaç d'iniciar la guerra biològica contra els blancs.

Fixeu-vos que no ha mort cap negre!
És un conturbeni judeo-masònico-negroide!

A les armes White-Power!

Борис Савинков ha dit...

Això que diu en Galderich ho trobo molt encertat. Salvador, per què no has parlat en el teu article a El Mundo dels porcs voladors? El govern t'ha demanat que no en diguis res? T'agrada massa el pernil ibèric, potser? Jo crec que els cientifics heu d'informar i explicar a la ciutadania si hi han serveis secrets implicats en tot plegat. O be si el retroviral és el KKK que demana el senyor Galderich.


[Nota: jo crec que poc a poc els comentaristes anirem augmentant el nostre nivell. Ja veuràs]

joan ha dit...

Doncs si, com diu Galderich, tot plegat és un conturbeni judeo-masònico-negroide... estic salvat.

Agnès ha dit...

Anava a buscar alguna cita apocalítptica per sortir del pas d'aquesta crítica :), però veig que ja se m'han avançat...

Clidice ha dit...

M'agraden els teus posts a El Mundo, per rigorosos, seriosos, informatius i ben documentats. Tanmateix, cal dir que la secció còmica (els comentaris) no tenen desperdici, serien una gran pèrdua per al bon humor de la humanitat. I és que, com deia la meva àvia: n'hi ha més fora que dins ... a Sant Boi.

Maria de Magdala :P
(quin tip de riure)

Salvador Macip ha dit...

Gràcies a tots pels vostres esforços. Ara sí que el bloGuejat està al nivell que es mereix!

kweilan ha dit...

Doncs jo no t'he llegit mai perquè El mundo no el compro però ara miraré per internet. I dels comentaris del diari ni parlar-ne...del nostres, per suposat que sí.