diumenge, 21 de juny del 2009

Campanya electoral

He apuntat el bloGuejat als Premis Blocs Catalunya, secció liteatura, no perquè tingui cap esperança de guanyar (no, de debò), sinó per donar suport a aquesta i altres iniciatives catosfèriques que trobo saludables. Les competicions, amb les seves mancances i les seves peculiaritats, mouen les aigües i això sempre va bé. Ni que acabin sent un concurs d'aquells de a veure qui té més amics disposats a fer clic a un botó tants cops com sigui possible.

Ja s'ha obert el període de votacions i la campanya electoral corresponent. Podeu visitar i votar els candidats al premi Lletra aquí. Per a mi el premi és estar tan ben acompanyat a la llista. Us recomano que voteu a uns o altres que s'ho mereixen i que a més ja han confessat que els faria il·lusió guanyar.

12 comentaris:

Clidice ha dit...

Viiiiingaaa vaaaaaaa ja t'he votaaaaat, si és que sou com les criatures ;P

Ferran Porta ha dit...

Deixant de banda la qüestió dels vencedors i companyia, jo també crec que una iniciativa com aquesta és bona per a la catosfera i per la nostra llengua, en general. Que el català tingui la important presència que té a la xarxa no és poca cosa, i que hi hagi taaants blogs escrits en una llengua "minoritària" com el català és per celebrar-ho!

Unknown ha dit...

I el premi, de quant és? per molt que he mirat només he trobat que «són indivisibles»...

Marta ha dit...

El teu blog és molt interessant. Ja veus que quasi sempre que puc m'hi passo.

Salvador Macip ha dit...

Que no us deia que em votessiu, home! Pero si guanyo, prometo dividir el premi indivisible entre tots vosaltres, sigui quin sigui. No ho digueu a ningú, no m'acusessin pas de comprar vots...

Unknown ha dit...

Ostres Salvador, ja et podies haver inscrit en una altra categoria... ara Riell Bulevard i Bloguejat són competència directa... ejem...
Bé, podem fer un tracte: com que es pot votar amb el mateix compte de correu cada 24 hores... et prometo que et voto un dia. Si ets un "cavaller" ens correspondràs amb igual mesura... o no??? (jajaja)

Unknown ha dit...

per cert... i dit de pas, que els dits van massa depressa i l'altre comentari l'he penjat sense fer-ho (imperdonable!!!):
gràcies per demanar el vot per nosaltres ;-)

Salvador Macip ha dit...

Eulàlia, pactes pre-electorals? Ara sí que semblem polítics!! ;-)

Unknown ha dit...

Salvador: ni tan sols arribem a això... vols dir que no semblo una vendedora ambulant fent tractes a un mercat qualsevol?
Però ara que hi penso...potser justament és això el que fan els polítics.

Sandra D.Roig ha dit...

Eis! que jo m'estic creant correus per votar més!
jejeje, el cas es que clidice després de liar-te, em vaig acollonir i vaig demanar que m'esborresin, però home no en mitja votació! aix quin dinamisme!.
Salvador que tafanejo el blog que no havia entrat mai, i em sembla que et segueixo.
:)

Salvador Macip ha dit...

Gràcies papallones! A mi m'ha agradat el teu blog també. Miraré de seguir-lo.

Jesús M. Tibau ha dit...

Gràcies. Jo comparteixo amb tu la idea que és bom que se'n parli i, per tant, donar suport a aquestes iniciatives, sense deixar de fer esment de les seves mancances o peculiaritats que es poden millorar. Reconec que m'agradaria guanyar, però tampoc em preocupa gaire. Hi ha blocs 100% literatura de moltíssima qualitat, que no són tan coneguts, desgraciadament.
Sobretot, el que m'agrada de la Catosfera és la col.laboració, i procuro practicar-la sempre que puc