dijous, 20 d’agost del 2009

Trio d'Avuis


Ara fa un mes que el bloGuejat va tornar a sortir al Paraula de blog de l'Avui, i un plaer especial va ser fer-ho al costat del Xarel-10 de l'amic McAbeu. M'havia despistat esperant la versió digital de la plana, per això he penjat la notícia amb retard. Si comptem les altres vegades, ja he fet un trio d'aparicions a la secció, més o menys un cop cada mig any. El meu agraïment als qui s'encarreguen de seleccionar les entrades. Espero que continuï la tasca quan el suplement cultural del diari torni renovat després de vacances: és una bona manera d'anar descobrint nous catosfèrics interessants.

7 comentaris:

Allau ha dit...

Felicitats, Salvador, aquestes coses sempre il·lusionen.

El que trobo curiós és el criteri per escollir les entrades (no els blocs en si, ep, que quedi clar!) D'en xarel-10 reprodueixen un resum estadístic de visites i cercadors que no crec que sigui representatiu de la seva magnífica tasca enigmística.

I el teu escrit sobre en Galderich, tot i que merescudíssim, tampoc em sembla que reflecteixi la personalitat del teu bloc (encara que, és cert, tens una secció periòdica de recomanacions blocaires).

Tot plegat, aquesta pàgina de l'AVUI és com un metablog de metaentrades (no sé si m'embolico o m'he explicat).

Clidice ha dit...

si que és curiosa la selecció si, m'agradaria conèixer els criteris de qui la fa, però bé, en tot cas, felicitats :)

Salvador Macip ha dit...

Estic d'acord amb vosaltres. Aquesta última vegada compta més com un èxit pel Galderich que no per mi. Potser sí que com més meta sigui el post més possibilitats de sortir-hi (tot i que les meves altres dues intervencions van per camins diferents... i tampoc no crec que siguin el més representatiu del blog). En tot cas, el més important és fer soroll...

Allau ha dit...

El que també és graciós és que parlessis d'un apunt d'en Galderich que tampoc és gens típic seu. Però, com tu dius, la qüestió és fer soroll, que els esperits inquisitius van més enllà del dit que assenyala (vull dir que, al menys jo, si em recomanen una entrada d'un bloc, sempre investigo algun article més per copsar-hi el tarannà i veure si m'interessa seguir-lo o no.

McAbeu ha dit...

El plaer va ser compartit. :-)

Clidice ha dit...

us n'heu adonat però? ... són ells ... ens observen ... estan entre nosaltres ... qui serà l'infiltrat o infiltrada? shhhhhh :P (punyeta quina calor que fa!)

pep ha dit...

Felicitats Salvador !!!!
(entre nosaltres: quan val sortir cada sis mesos a l' Avui ? fan cupons de descompte ? ;-)))