divendres, 25 de setembre del 2009

Afers exteriors: el vídeo.

Per tancar el tema, aquí teniu el vídeo, pels qui no el vau poder veure en directe. Gràcies un cop més a tots pels vostres comentaris!

23 comentaris:

bajoqueta ha dit...

Mira que ho sabia jajajaja. No vaig vore le teu post de que sorties a la tele, però quan ho vaig vore i vaig sentir el teu nom dic... me sona me sona! jajajaja.

Tens una vida molt frenètica :)

Ho vas fer molt bé de veritat, suposo que no deu ser fàcil parlar amb la càmara al davant :)

Així que felicitats! La cua dels autògrafs? ;)

Unknown ha dit...

Salve saps que tens un doble a Leicester?

Josep ha dit...

Has eixit molt bé!

Mi sa el ha dit...

caram

em trec el barret

jomateixa ha dit...

Tampoc sabia que sorties, però et vaig veure. Em va agradar,no sabia que aprofitaves tant el temps...

PepQuímic ha dit...

Genial l'"Afers" d'ahir! El que em va agradar més va ser la teva bata, porta un sistema de tancament que és una passada! I en Miquel es movia prou bé entre Eppendorfs i micropipetes...
Felicitats Salvador!

jomateixa ha dit...

Ah! me'n oblidava... em va agradar molt la teva definició del càncer. Dius que té tots els poders, doncs esperem que algun dia ens vingui algun heroi al rescat.

Salvador Macip ha dit...

Gràcies a tots!

Bajoqueta, no saps fins a quin punt al meva vida és frenètica...

Albert, ho sabia! Aquest doble apareix per tot arreu! Me l'acabaré trobat a algun lloc...

Pep, les bates angleses són una mica rares. El primer cop que me la vaig anar a posar em vaig qeudar una mica parat. Són massa psicodèliques, les tanques! El Mikimoto és un científic nat però no ho sap ;-)

jomateixa, a veure si n'hi ha algun disposat a fer la feina bruta...

O. ha dit...

Tu, genial. En Mikimoto, un impresentable, toquinejant el material i passant de tu mentre li explicaves les coses. A més, quina mena de visió volia oferir el programa d'Anglaterra? Encara no ho sé. La meva dona és d'allà i també va al·lucinar.

Ma-Poc ha dit...

Ahir vaig veure el programa! Molt ben explicat tot allò del càncer :)

bajoqueta ha dit...

Bueno en l'emoció d'este matí que no sabia si eres tu o no, m'he deixat de dir-te, que com molta gent t'està dient vas explicar molt bé lo del càncer. I el moment aquell que Mikimoto anava tocant-ho tot mentre tu parlaves a mi em va posar molt i molt nerviosa també :) Però vas saber aguantar el tipus molt bé!

kweilan ha dit...

Jo també et vaig veure en directe. I com ja t'han dit vas estar molt bé. El programa m'agrada molt però el Mikimoto sempre sembla que estigui despistat pensant més en la propera pregunta que en el que li contesten . Però també m'agrada.

Anònim ha dit...

People!, però el Mikimoto el va entrevistar i així el vam poder conèixer una miqueta més. A mi em va encantar, quin home tan intel·ligent, versàtil i sensible! OH!

I el Miki és que és molt tímid i es fa el dur, que no ho veieu?

:-)

Galderich ha dit...

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHH!!!!
Un tafaner com jo s'ha quedat sense veure el Lladró de la calaixera d'entrada (el gat ja vas dir que no el tenies...), la foto del taxista que et va portar a l'hospital quan et va nèixer la criatura emmarcada en plata...
Hauré d'esperar una altra ocasió que el nostre blocaire mediàtic surti per algún altre lloc.
Ep, el teu sòcies no ens és suficient!

Òscar Roig i Carrera ha dit...

No sabia que vivies a Leicester... I no t'imaginava pas així d'ulleres cap avall... T'he de dir que em vas caure simpàtic, i a mi m'agrada també en Miquel Calzada, el to del programa és humorístic i ha de fer el que fa, una mica el bandarra, però ja és això...

Salutacions Salvador!

Salvador Macip ha dit...

Moltes gràcies a tots altre cop!!

Prometo ensenyar la meva col·lecció de figuretes del Lladró el proper cop que m'entrevistin.

òscar, com et pensaves que era d'ulleres cap a baix? Verd i amb tentacles?? Amb mides 90-60-90? ;-) Espero no haver-te decebut molt.

Rokins ha dit...

Ei molt bé! t'expresses amb una claretat brutal. Un comunicador innat, ja sigui explicat el tarannà de la gent del país o descrivint el càncer (molt entenedor per qui no en té ni idea com ara jo...)
Estic amb tu amb el preciós verd que teniu en aquells camps....
Una abraçada!

Ferran Porta ha dit...

Galderich a tv3.cat pots veure el programa :)

Salvador, mediàtic! Et vaig veure via 3alacarta i sí, em va impressionar la teva capacitat per fer 2.754 coses al dia. Aaahrrgg!

PS: M'encanta el programa, que no és una guia de viatges, sinó un retrat de catalans que viuen a l'estranger, en tò desenfadat! (ho dic pels qui esperaven trobar-se una mena de Lonely Planet audiovisual)

Salut.

estrip ha dit...

ostres tu, jo vaig estar a Leicester uns mesos, treballant per aprendre l'idioma. Quins records!

El treballar massa, no deu provocar càncer no? :)

Núria Talavera ha dit...

molt bo! em vaig sentir molt identificada quan vas dir que podies fer tantes coses perquè dormies poc..

En fi, que vas estar molt bé davant la càmera!

Miquel Saumell ha dit...

Salvador,
Molt interessant la teva feina, i vaig agrair també les teves explicacions planeres sobre el que fas allà. Vas ser capaç de fer-ho en un llenguatge a l’abast de tothom, i per a un científic això no deixa de ser un mèrit afegit.
Quan al Miquel, em va agradar el programa, com quasi sempre, tot i que pel meu gust el de dijous no l’inclouria pas entre els millors episodis de l'Afers.

Laia ha dit...

Felicitats per l'aparició a l'Afers exteriors! Una intervenció clara i planera.

Teresa Bosch ha dit...

Per pura casualitat, vaig veure el programa i et vaig identificar de seguida amb el blog, que fa temps que segueixo. Res... que et vas saber explicar molt bé.