dilluns, 7 de setembre del 2009

Dilluns musical: música orgànica.

El vídeo d'avui tanca la meva trilogia de músics maltractadors d'instruments. Després de veure abusadors vegetals i minerals, avui he trobat l'animal: el tocador de cossos humans. Aquest és possiblement l'ús més estúpid que es pot fer d'un gimnàs ple de noies maques en bikini. I malgrat tot, és divertit de veure. Ja posats, jo hagués pintat altres parts de les senyoretes que fan de teclat, no sé com algú no hi ha pensat. La part musical del vídeo es curta, però el making of val la pena. La cançó no gaire. Xumba xumba sense massa profunditat. Prometo músics més convencionals la pròxima setmana. Calvin Harris, Ready for the weekend.

8 comentaris:

Galderich ha dit...

Estic amb tu que el resultat musical deixa molt ha desitjar i que guanyen els músics de vegetals i minerals... vaja, com també dius, desperdici de noies maques perdent el temps amb aquest xixarel·lo amb ímfules de músic!
Malgrat tot m'agradat veure'l però em quedo amb les obres d'art que feia Yves Klein, la versió original acostuma a ser la bona:
http://images.google.es/imgres?imgurl=http://becksearlescott.files.wordpress.com/2009/02/performance-klein.jpg&imgrefurl=http://becksearlescott.wordpress.com/2009/02/&usg=__HIzROekjEb69NG0PCVzeX-23ppU=&h=438&w=413&sz=28&hl=ca&start=5&um=1&tbnid=Ak06RDKGU3ZY-M:&tbnh=127&tbnw=120&prev=/images%3Fq%3D%2522yves%2Bklein%2522%26hl%3Dca%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:ca:official%26sa%3DG%26um%3D1

Anònim ha dit...

En relació al post de contes, vull recomanar
ACROLLAM, Biel Mesquida

99 contes magistrals, la Mallorca d´avui, protagonistes de tota mena.
No te´ls perdis!

Plagueta d´abord, blog d´en Biel Mesquida
Imma

Борис Савинков ha dit...

Hi hem pensat tots!! ;-)

GAIA ha dit...

El resultat musical no gaire bo però l'he trobat divertit
Salut

Salvador Macip ha dit...

Galderich, tens raó. La clàssica performance del Klein és menys sonora però més impactant.

Gràcies anònim. Apunto la recomanació.

Ferran Porta ha dit...

Les senyores em deixen bastant fred (coses de ser una minoria), així que em quedo amb la part musical... i amb el músic, en tot cas.

Salut.

Salvador Macip ha dit...

Ferran, algun dia algú pensarà en omplir un gimnàs de senyors amb cossos fornits, no pateixis! ;-)

David Kenny ha dit...

I love it. I like your music. I am a music fan. I want to mention you that music is ring tones. Ringtones bring us joyful moments and vigilance. Unique ringtone. Ringtones are attractive. Please visit my homepage to find the best ringtone on your mobile phone:https://ringtonesmobile.net/

Here are some examples of ringtones I would like you to refer to and install for free by following the instructions below:
- bollywood ringtones
- Guru Randhawa – Made In India ringtones
- Prada – Jass Manak ringtones
- Despacito ringtones
- Shape of you ringtones
I need to comment on your post. Wish you have the best ringtone selection for your mobile phone. Hope my ringtone makes you happy.