dilluns, 15 de març del 2010

Dilluns musicals: invents del TBO.


Els OK Go! es van fer famosos per un vídeo aeròbic rodat amb quatre rals i molta habilitat. Contiuen pel mateix camí i el seu nou single, al marge de ser un cançó pop que es deixa escoltar, és un altre esforç lo-fi de complicar-se la vida. Aquests dies està corrent bastant per la xarxa. Fa gràcia. OK Go!, This too shall pass.

8 comentaris:

Clidice ha dit...

genial!!! m'he divertit d'allò més :)

McAbeu ha dit...

Sempre m'han encantat aquesta classe de vídeos :-))

He de reconèixer que no he escoltat gaire la cançó, estava massa pendent de veure si fallava alguna cosa! :-D

Lluís Bosch ha dit...

Video divertit, que recorda (en bo) els invents dels vespres de "El hormigero" a la Cuatro. La música... què vols que et digui? La veritat és que quan clico els teus "dilluns musicals" ho faig amb l'esperança d'allò que tu en dius el headbanger. Salut!

Garbí24 ha dit...

Una currada sens dupte....amb molt bon resultat visual

pep ha dit...

Sensacional. Jo tenia un parent que va dedicar gran part de la seva vida a investigar el fenòmen del moviment continuu. Sempre que estava a punt d'aconsseguir-ho, se li parava...
Si hagués vist aquest video segur que s'hagués emocionat....

Assumpta ha dit...

com és habitual quasi sempre que es parla de música, doncs jo no els coneixia jeje

Però m'he mirat els dos vídeos i m'han encantat. El segon és més espectacular i té molt de mèrit haver preparat tot això... però el primer és GENIAL!! :-)) (el "vídeo-aeròbic")

Salvador Macip ha dit...

Estic d'acord que el vídeo és millor que la música. Lluís, t'asseguro que estic a la caça i captura de bon material de headbanging, però de moment res de res...

VISIONADOR ha dit...

Originals ho són! ^_