dijous, 27 de maig del 2010

Coses que passen al meu poble...

Un home de Leicester (Regne Unit) de 66 anys ha estat condemnat a 22 mesos de presó per practicar el sexe amb un cavall i un ase, segons publica The Independent.

Joseph Squires va ser descobert quan estava atacant sexualment a un animal i la investigació va determinar que havia mantingut relacions amb un ruc.

L'home ja havia estat condemnat per violar un burro el febrer de 1999 i a un cavall el març de 2004. Per aquests atacs, l'imputat va complir una condemna de 126 dies de presó.

[Vist aquí. Original aquí.]

17 comentaris:

Comtessa d´Angeville ha dit...

Xè Macip, com es nota que és de ciutat, això no passa només al seu poble, això ha estat tota la vida passant al camp, lo que la Guardia Civil tenia coses millor que fer que detindre als pobres hòmens que no tenien on clavar-la.

Jordi ha dit...

Amb el cavall i l'ase a l'hora? Això es podria considerar una animalada de trio??

Remitjó ha dit...

Anem a veure. Als delictes contra la llibertat sexual hi ha una cosa essencial: si ha existit o no el consentiment de la víctima.


Algú va preguntar-li als animalets si ho van passar be o no?

Galderich ha dit...

Ha, ha... ho vaig llegir (em sembla que a kollonades) però no sabia que era un distingit veí teu!

jomateixa ha dit...

doncs si que és valent als 66 per "atacar" aquestes bèsties, a veure si serà veritat que hi havia consentiment...

Montse ha dit...

m'has fotut un ensurt! pensava que era al "teu poble" (l'altre)

d'això... tal com diuen, se sap si el ruc i el cavall s'ho van passar bé i van consentir? si fos així, no entenc per què ha d'anar a la presó!

per que no hi van el ruc i el cavall, a la presó, eh? eh? eh?

miquel ha dit...

Tinc els meus dubtes sobre si també l'haguessin condemnat en cas d'haver mantingut relacions amb una egua i una somera. És possible que es tractre d'un cas de conservadurisme sexual encobert.

Sergi ha dit...

Suposo que el problema rau en fer-ho amb un cavall i un ase. Home, no es pot ser tan infidel! Aquest home hauria de triar.

Lluís Bosch ha dit...

Àixò del trio zoofilic ho trobo molt divertit. I també molt anglès, perquè ja se sap que els anglesos són molt viciosos. M'agradaria saber en quin article del codi penal es tipifiquen aquests crims tan sorprenents.

Carme J ha dit...

El cavall i l'ase van denunciar?
Qui té dret a ficar-se a la vida sexual de ningú?
Potser la denúncia va venir per part de l'amo dels animals que va trobar que no rendien en el seu treball per estar massa embaladits.

Anònim ha dit...

Ostres! I a sobre reincident! Què li ha de passar pel cap per perpetrar una cosa com aquesta?!

Salvador Macip ha dit...

Comtessa, teniu tota la raó. Em sembla que el primer cop que vaig veure un ase en directe va ser aquí a la campinya. A les ciutats els homes que no tenen on clavar-la no tenen l'opció d'anar a emprenyar el bestiar, els pobres...

Jordi, l'informe de la policia em sembla que no era tan detallat. Hi estats afegint salsa! ;-)

Remitjó, és cert. Qui sap, potser la demanda la van interposar els mateixos animals, com suggereix la Carme J. Suposo que no ho sabrem mai, perquè l'anonimitat protegeix els drets de les víctimes.

Per altra, el que diu la jomateixa també s'ha de tenir en compte. Si l'ase no té ganes de col·laborar pots sortir amb una coça al lloc menys pensat.

Arare, perdona, és veritat: hauria de d'haver dit el meu poble adoptiu. El de veritat és un altre! No sé si allà també passen aquestes coses. Com que som més de mar, potser el problema els tenen els dofins i els llobarros.

pere, no ho descarto. El puritanisme britànic aflora als llocs menys pensats.

Albert, és que la vida aquí al poble és molt avorrida...

LEBLANSKY ha dit...

Mira, que la cosa és... er... uh... curiosa, per dir-ho d'alguna manera, val. Però que a l'home el tanquin a la presó, em sembla una animalada (!)

Núr ha dit...

Després de veure a la tele com un veterinari fotia el braç sencer fins a l'espatlla dins el cul d'unes vaques i algun cavall, m'estic intentant imaginar com collons s'ho feia aquest home per fer-s'ho amb un cavall i un ruc... Per alçada i per mida! Vols dir que tocava paret????

Clidice ha dit...

potser és que eren menors, es podria considerar zoopederàstia o alguna cosa d'aquestes. No em puc imaginar aquest deler d'entaforar-la on sigui, perquè en el fons es deu tractar d'això no? vull dir que no crec que, al damunt, els regalés bombons i roses vaja!

Flanagan ha dit...

La culpa és dels rucs, que es vesteixen com putes!

Assumpta ha dit...

A la presó? Jo l'hagués portat al manicomi directament... puaaagsss.