dimecres, 19 de gener del 2011

L'escollit (LXXVII)

Avui us volia recomanar que us passessiu pels c@ts per participar en la seva nova iniciativa. Ja sabeu que la tropa que hi ha darrera aquest blog (estrip, iruNa, Carme, Vier, XeXu, Núr, McAbeu, Escalivada, Boira i Jordi Casanovas) organitzen cada any els Premis c@ts, els premis populars catosfèrics. Entemig també proposen el premi a la millor Iniciativa Blogaire de l'any.

S'acaba d'obrir el període de propostes per aquesta temporada, que després hauran de ser votades, i la meva sorpresa ha estat veure que heu mencionat el Dia del Blogaire en Crisi que va néixer com una mena de broma a partir d'un post del Leblansky. Podria semblar que escric això per demanar vots, però no: us animo sincerament a què contribuïu a animar una mica aquest racó nostre de la catosfera dient la vostra. I que guanyi el millor!

11 comentaris:

Sergi ha dit...

Gràcies per la menció! Dir que tota la gent que has mencionat són els històrics, els que algun cop han format part de c@ts, i que actualment som només tres, tot i que els que per agenda no poden participar saben que sempre seran benvinguts. Els que hi som creiem molt en el projecte i estem contents que tothom hi participi, així que una mica de propaganda sempre va bé, hehehe. Gràcies.

I per cert, això del blogaire en crisi jo ho vaig trobar una iniciativa molt simpàtica a la que es va unir moltíssima gent, així que es mereix la menció, i tant! Jo només hi vaig participar per solidaritat, posant el logo a la barra lateral, perquè en realitat no em sentia en crisi, però ja et dic que em va fer força gràcia l'assumpte.

Olga Xirinacs ha dit...

Curiosos i meritoris concursos, aquests.
Significa llegir cada dia tots els blogs, cosa que em sembla de veritat impossible, així com els treballs d'Hèrcules.
I si no es llegeixen tots cada dia, te'n pots deixar de bons...
Oh, dilema.

Alyebard ha dit...

Ara m'hi passo!

Galderich ha dit...

En Leb està emocionadíssim amb les mencions. Amb això ja en té prou!

Anònim ha dit...

Vinga. M'apunto a la iniciativa!

McAbeu ha dit...

Jo també et vull donar les gràcies. Com ja ha dit en XEXU, som alguns els que intentem organitzar-ho tan bé com podem però els Premis són de tota la Catosfera i estem encantats de qualsevol publicitat que faci participar a més gent.

sànset i utnoa ha dit...

Va ser una bona iniciativa la teva!

Per cert, estic amb "El Joc de Déu" i pinta bé! Ja et diré -si et sembla bé- que m'ha semblat quan l'acabi.

*Sànset*

Deric ha dit...

Quan vas fer aquella proposta, mira si estava jo en crisi creativa que ni la vaig veure

Salvador Macip ha dit...

Un projecte molt bo, XeXu. Tot i la feinada que deu costar, espero que no defalliu! Val la pena.

Olga, sempre ho dic: més que els premis, que no volen dir res, la gràcia d'aquestes coses és donar a conèixer què passa als blogs. Com tu dius, hi ha massa blogs per seguir-los tots, per això va bé que et recordin coses interessants que se't poden haver escapat.

Galde, jo crec que les mencions ja són el premi. La resta és un afegit.

Mac, sé que ets el nou fitxatge de la temporada. Espero que no et facin treballar massa!

Sànset, espero amb molt interès la teva crítica, i tant!

Deric, doncs això sí que va ser una forma pura d'adherir-se a la proposta! ;-)

Francesc Puigcarbó ha dit...

no acostumo a presentar-me a cap premi, digues-li deixadessa o conscienciació de no guanyar-lo, només ho faig als Premios 20 blogs i gairebé per rutina en haver-hi participat des del començament.
Compta amb el meu vot.

salut

LEBLANSKY ha dit...

El dia del blocaire en crisi va demostrar que la crisi és un tigre de paper. O millor encara, un tigre virtual, haw, haw!