dilluns, 14 de març del 2011

DEMÀ és el dia...



En Vicent és un adolescent de classe alta molt acostumat a fer el que vol. El seu pare sent que ha perdut el control sobre ell i pren una mesura radical: enviar-lo a uns campaments exclusius, famosos entre l’elit pel seu èxit en reeducació de joves conflictius.


En Vicent s’haurà d’anar adaptant a un món malsà de disciplina cruel i extrema. Però en Vicent veurà que tot això no és, ni de bon tros, el pitjor que li pot passar. Aviat tindrà notícia d’unes misterioses criatures, salvatges i assassines, que assetgen les instal·lacions. I, també, que els seus companys de campament són poc més que carn de canó.

9 comentaris:

creampurple ha dit...

jo també ho he llegit aixo :)))))

sànset i utnoa ha dit...

Anem fent boca...

*Sànset*

Alyebard ha dit...

S'acosten, s'acosten ...

jomateixa ha dit...

M'agafa cangueli...

Sergi ha dit...

Ja neix la criatura... però me'l faràs llegir?? Mira que t'he avisat que sóc un poruc!

Mr. Aris ha dit...

però on feu la presentació? més que res pels canapes...

Deric ha dit...

la primera part em recordava una peli espanyola (crec), després ja m'ha sonat a alguna cosa més misteriosa tipus Sánchez Piñol.
És algun nou llibre???

Salvador Macip ha dit...

jomateix, molt cangueli aquest cop!

XeXu, aquesta vegada t'excuso, que ja t'he acaparat prou com a lector. A menys que et vingui de gust llegir el millor thriller gòtico-psicològic ambientat a l'Empordà que es publicarà aquest any, és clar...

Aris, em sembla que tampoc no podràs inflar-te a canapés aquest cop, ho sento!

Deric, has acertat totes tres coses! Hi va haver-hi una minisèrie a A3 fa no gaire que es basava en els mateixos fets reals que nosaltres. Et recorda a Sánchez Piñol perquè fem servir el mateix referent (és també, com La pell freda, un homenatge a Lovecraft). I sí, és un llibre nou, que surt al carrer demà!

Deric ha dit...

;)