dimarts, 4 d’octubre del 2011

El mes que ve presentem el miLLoringliX


Ho havíem dit per altres bandes però aprofito aquest post per anunciar-vos formalment la presentació del miLLoringliX a Barcelona el divendres 21 d'octubre, aprofitant una visita llampec de les meves. L'Eva Piquer ha tingut el detall d'apuntar-se a fer de mestre de cerimònies.

Recordem que miLLoringliX va guanyar el cap de setmana passat un dels Premis Blocs Catalunya, concretament a la categoria d'Educació (de pas felicito també a dos més dels guanyadors, el Centpeus i el 365d365e, blogs que segueixo amb devoció) i que Màrius Serra en va parlar aquí (salteu al minut 9). 

Ah, i si encara no esteu convençuts que aquest és el llibre que necessiteu per millorar d'un cop el vostre anglès mentre us divertiu una mica, passeu-vos per aquí i llegiu-ne un tros. Si us agrada però per culpa de la crisi el pressupost no us dóna prou de si, tenim un concurs obert i qui sap si en guanyareu un...

13 comentaris:

Carme Sala ha dit...

Estic segura que el necessito! Faré el possible per venir a buscar-lo! :-)

Alyebard ha dit...

Faré un forat a l'agenda!

Mr. Aris ha dit...

ui! ja teniu un client, amb lo malament que parlo l'anglés...

Anònim ha dit...

Si tot va bé, seré allà. La proposta és divertida, i serà una ocasió per trobar-nos (espero).

carina ha dit...

Salvador, no pares... com t'ho fas? M'agradaria ser-hi però em cau lluny, però el fullejarem i si millorem l'anglès doncs millor! Au, salut

Yáiza ha dit...

Podríeu fer la col·lecció sencera en diversos idiomes... bé, no, em conformo amb un que es digui "le français facile". Segur que m'aniria de conya!

Carles Roca-Font ha dit...

Hola a tothom!

Si voleu guanyar el llibre "by the face-book" ho podeu fer aquí: http://www.facebook.com/milloringlix?sk=app_79458893817 Només heu de dir quina és la vostra paraula o frase preferida en anglès ;)

Ens veiem a la presentació!
Salut
Carles

GM Newgrange ha dit...

Arrrggghhh... ja serà la segona presentació que em perdo!!! L'excusa, en aquest cas, és bona... tenim assaig general! Però em sap greu igual...
No podries allargar la teva vinguda de llampec i venir a l'estrena de l'Arsènic? Seria fantàstic...
Però, bé, somiar és bonic... i el que està clar és que la vostra presentació serà magnífica, com sempre... Felicitats d'avançada!

jomateixa ha dit...

A veure si algun dia Lleida entra dintre de la vostra ruta de presentacions...

Assumpta ha dit...

Veus? a vegades em fa ràbia no viure a Barcelona!... Aquest llibre em va fer gràcia des de la primera vegada que t'en vaig sentir parlar (o sigui "llegir escriure" hehe)

Què vindràs a Reus?

Assumpta ha dit...

Dues coses:

- No tinc feisbuc, així que no puc jugar per guanyar-ne un (en XeXu tampoc té feisbuc!! com s'ho farà aquesta vegada? :-DD )

- L'enllaç que porta a fer-ne un tast no és el que està indicat, és aquest :-))

Salvador Macip ha dit...

Gràcies als qui intentareu venir (i als altres també, pel suport!). Sento que no em dona mai temps de fer presentacions que no siguin al meu poble o a la capital. Algun dia espero poder fer una "gira" tal com cal!

Yáiza, el problema és que jo no sé més idiomes! No sé si el Carles s'atreviria amb un millofrenx...

Assumpta, gràcies per la correcció! I fes-te del facebook, dona, ni que sigui per participar al concurs!

Assumpta ha dit...

No, que si em faig del feisbuc la gent em trobarà :-DD

Ara que em deixes anar a les biblioteques potser també trobi aquest :-))