dissabte, 22 d’octubre del 2011

Les cites d'avui

Abans de res, moltes gràcies a tots els qui vau venir a la presentació del milloringlix ahir a la Casa del llibre! Va ser fantàstic i vam riure tots plegats una estona. Estàvem molt ben acompanyats dalt la taula i les anècdotes que van anar explicant entre tots trobo que van ser ben divertides. No es pot demanar més.

També m'ho vaig passar molt bé a El cafè de la república, una entrevista (que podeu escoltar aquí) llarga i reposada i amb algunes perles entremig, que anaven des de poemes de Papasseit a talls de pel·lícules de Terry Gilliam. Eclèctic (com jo mateix, suposo) però molt entretingut.

Si obriu El Periódico avui per la plana d'Opinió podreu veure que m'he "carregat" l'Eduard Punset (però és per una bona causa). La versió digital està penjada aquí.

Si teniu ganes de sentir-me parlar d'aquí una estona de vacunes, científics que experimenten amb ells mateixos, micos connectats a un ordinador o un curiós sistema "intestinal" de lligar poseu RAC1 a les 12:30 per escoltar la secció mensual de ciència del Via lliure, on també paralrem del milloringlix. [Actualització: ho podeu sentir aquí (minut 36:50) i aquí (minut 1:35).]

I si no us heu cansat de mi i aquesta tarda esteu per la Costa Brava, recordeu que faré una conferència sobre el càncer al Centre Catòlic de Blanes a les 19:00, convidat per l'AECC. Ens hi veiem!

9 comentaris:

Sergi ha dit...

T'has carregat en Punset?? Bravo!! Perdoneu, però algú ho havia de fer... ah, no, que només dius que algun dia li passarà, oi? Llàstima. Però saps què, ja he trobat una cosa que et queda per fer. Quan en Punset casqui feliçment, ai, vull dir finalment, pots presentar el programa Redes!! Jo t'hi veig, eh?

Anònim ha dit...

Hua, hua, hua... molt bo, XeXu!

Salvador, tindràs temps de dinar a can Leb?

zel ha dit...

Vols parar ja de tant pencar, coi? Mira que després em sento inútil, conye...hihihi, és carinyosament que t'ho dic, Salvador...

Anònim ha dit...

buff Blanes queda massa lluny

Assumpta ha dit...

A mi el Punset de Crackòvia em fa molta gràcia :-))

Ja et vaig dir un dia que hauries de fer un curset d'organització pràctica de les hores del dia :-D

Hi havia una sèrie de la tele que es deia Anatomia de Grey... jo no la mirava mai, perquè gairebé només miro la tele per veure el Barça -si és en obert- i poca cosa més... però em sona... El nom d'aquest científic que cites a l'entrevista m'hi ha fet pensar. No tindrà alguna cosa a veure?

I siiiiiiiiiiii PRESENTA REDES!! :-DD

Rokins ha dit...

bufff!!! cuanta activitat! estàs entre el cientifics que experimenten amb ells mateixos, t'has clonat?

Carme Sala ha dit...

Avui t'hem escoltat la família en plè, desde el cotxe camí de Dosrius!
Quin greu que no hi fóssis, t'hem trobat a faltar, però estem contents de que estiguis tan ocupat...noi, ser un crack ja ho té això!

Llàstima que no vem poder ser a la Casa del Libro ahir, ens hagués agradat felicitar-te en persona...ara t'hauràs de conformar amb la felicitació virtual! ;-P

Per molts anys segueixis tenint tant d'èxit!

jomateixa ha dit...

Doncs mi em sembla que la gent cada cop es mor més...

Ja m'agradaria ja, poder-te trobar en algun lloc, però ahhh... a Lleida costa molt fer-hi passar la gent...

Salvador Macip ha dit...

XeXu, no siguis bruto, que jo sóc un home pacífic! :) Jo al redes no sé si m'hi veig... Em sembla que haurem de seguir confiant amb el Punset!

Assumpta, no és el mateix Grey, però l'home aqeust també es mereix una sèrie.

Rokins, no ho diguis a ningú! :)

La meva maleta, ha estat una presència virtual, doncs. Vosaltres estàveu de cap de setmana però jo estava pencant! Em sap greu no haver pogut troabr un forat.

jomateixa, com que tinc poc temps ho acabo concentrant tot a BCN i Blanes, però queda pendent la meva visita a Lleida, s'ha de fer.