dimarts, 8 de novembre del 2011

Dilluns musical: tresors amagats



De vegades enmig d'un CD es trobes una perla inesperada, un tema que no és el single, que potser no és la millor del disc però que té una alguna cosa especial que et crida l'atenció. Aquesta cançó darreament em té enganxat, després de redescobir-la en un disc de l'any passat (del qual us vaig parlar aquí). Oblideu que és d'una banda de dinosaures carrinclons (almenys no té llargs solos de guitarra!) i escolteu la melodia. Un petit tresor. Asia, There was a time (Omega).

4 comentaris:

anna g. ha dit...

La paraula 'Asia' activa immediatament dins del meu cap la melodia "The heat of the moment". Ara ja en tinc una altra per variar! :)

Francesc Puigcarbó ha dit...

No ho puc escoltar, em surt la pesada aquella del suplement que interromp constantment la gent quan parlen i no s'assabenta de res. Com redimonis s'atura?

ya ho esoltaré pel TYoutube

Arcangelo ha dit...

M'encanta! M'ha costat menys de deu segons oblidar de que es tracta d'unes velles glòries... però per alguna cosa són glòries.

Martí ha dit...

Uff, Asia!
Em vaig comprar el primer disc i no se perquè no ha caigut cap altre més. Fa poc el vaig posar amb la intenció d'escoltar "Heat of the moment", i no vaig poder estar-me de sentir-lo sencer. Un gran disc!