dilluns, 12 de desembre del 2011

Dilluns musical: dracs, tatuatges i immigrants.Impressionant versió del clàssic Immigrant song de Led Zeppelin cuinada per Trent Reznor i Karen O per a la banda sonora de l'adaptació americana de The girl with the dragon tattoo. El vídeo el dirigeix el gran David Fincher (que ha fet també la pel·lícula) i és un pèl raret però maco. Bona manera de despertar-se un dilluns pel matí. Feu clic aquí per veure'l.

6 comentaris:

Mr. Aris ha dit...

El David Fincher es un dels meus directors preferits i Led Zeppelin m'agrada!redis

LEBLANSKY ha dit...

Anem fort, per ser dilluns :)
Ja ni me'n recordava dels Zeps, i en escoltar el primer minut, fins i tot m'ha recordar l'industrial més típica, i la EBM més popular. Després, els Zeps, of course :)

Olga Xirinacs ha dit...

El meu vell ordinador no em permet segons quines prestacions. Ho sento. Però em fio de la teva paraula, encara que parlem idiomes diferents.

Assumpta ha dit...

Parlant de música... sempre que escolto aquesta cançó en el seu minut 1:02 - 1:03 em recordo de tu... millor dit, em recordo del teu hereu :-))

I al 2:02 - 2:03 tornem-hi...

She knows how to love me,
Yes indeed


:-))

La tinc en una cassette (sí, sí he dit cassette) que m'ha donat per escoltar darrerament i la poso, com a mínim, un parell de vegades cada dia :-DD

Salvador Macip ha dit...

El gran Little Richard sempre anima, Assumpta, en casset o pel youtube! Gràcies!

Assumpta ha dit...

:-)))