dimecres, 7 de novembre de 2012

Llegeix-me, d'Amaia Crespo i Paula Bonet

Aquest post no és una crítica d'un llibre, perquè encara no s'ha editat.  De moment és un projecte de llibre il·lustrat que he trobat penjat al verkami (ja sabeu que m'agrada fer-hi un cop d'ull de tant en tant) que us animo a finançar perquè em sembla que té molt bon aspecte.  Porta només uns dies i la resposta està sent molt bona, cosa que demostra que no sóc l'únic que pensa així. Es diu Llegeix-me i l'han fet l'Amaia Crespo i la Paula Bonet. Convindreu amb mi que amb dibuixos com aquesta mostra que teniu aquí al costat la cosa promet, i és per això he cregut que valia la pena fer-li una mica de propaganda. 

Les il·lustracions de Llegeix-me són de la Paula Bonet, una jove artista de Vila-real que per casualitat vaig conèixer a Nova York fa una pila d'anys. Però no és per això que us la recomano. Potser us sonarà el nom perquè els seus dibuixos, plens de noies de galtes vermelles com la d'aquí a la dreta, últimament estan per tot arreu, des de samarretes basades en temes de Mazoni a videoclips de Néstor Mir. Potser que sortís al Bestiari il·lustrat té alguna cosa a veure amb aquesta més que merescuda popularitat que sembla que la Paula està començant a agafar poc a poc.

A mi, com a molta altra gent, aquestes imatges em semblen molt boniques i originals, així que trobo fantàstic que ara ens les ofereixi en format de llibre. I espero que aquest només sigui el primer de molts. Segur que la història de l'Amaia Crespo estarà a l'alçada. Feu-hi un cop d'ull, que no costa res.

3 comentaris:

Tirant lo Bloc ha dit...

Quina gran iniciativa aquesta dels projectes via Verkami. És un dels nous camins que haurem d'anar fent servir per tirar coses endavant.

Galderich ha dit...

Ja hi ha un llibre més venut! Gràcies per fer-nos aquesta proposta!

jomateixa ha dit...

ets un bon publicista, encara que quan el producte és bo no és difícil fer-ne bona publicitat.
és un projecte molt atractiu.