divendres, 18 de novembre del 2016

Últimes novetats

Us resumeixo unes quantes coses que han passat aquests dies.

A Llibres i punt! feien una ressenya del meu llibre sobre Ramón y Cajal, una biografia més que heterodoxa, com bé diu el XeXu. També en parlava el Màrius Serra a El Matí de Catalunya Ràdio (minut 17). I a el Biblionauta parlen molt bé d'Ullals, reivindicant a la vegada que el gènere fantàstic no ha d'estar renyit amb la qualitat i mereix una consideració justa.

Mentrestant, a la meva mini-secció a El Balcó de la SER (cinc minuts de ciència cada dijous cap a dos quarts de vuit) darrerament he parlat de com fabricar òvuls al laboratori, de com alliberar mosquits infectats podria aturar infeccions i d'uns implants cerebrals per recuperar paràlisis.

Potser la cosa mes curiosa ha sigut que L'illa dels llibres ha publicat un conte meu com a part dels actes per celebrar el seu desè aniversari. Dic curiosa perquè ja sabeu que no tinc gaire tirada a escriure contes. Però l'ocasió ho mereixia...

I per acabar, anuncio també que durant el mes de desembre farem un club de lectura virtual de l'Herba Negra al Què llegeixes? Apunteu-vos a aquesta comunitat lectora si no ho heu fet encara i veniu a discutir el llibre amb mi mentre anem menjant torrons i raïm.

3 comentaris:

Sergi ha dit...

Ui, clubs de lectura no, però el llibre caurà aviat. Després del del Llort, això sí, hehehe.

Montse ha dit...

No pares, crack!!!

Elfreelang ha dit...

enhorabona! no se d'on treus el temps , avui o era ahir? llegint el diari Ara me n'he assabentat de part de les novetats que expliques