dilluns, 21 de novembre del 2016

Programa d'actes de la setmana

Aquesta setmana tinc programada una visita llampec a terres catalanes per fer tres actes ben diferents. Si us ve de gust algun d'ells, passeu-vos a saludar!

Dimecres 23: Presentació de l'Herba Negra a Gigamesh (19:00). La primera de les tres que estan previstes (les següents són a Figueres, terra de frikis, i a Girona, un dels escenaris de la novel·la, a finals de desembre).

Dijous 24: taula rodona "Futur(s): Quins límits per les manipulacions genètiques?", al Palau Macaya (20:00). Ciència, ètica i, esperem, una mica de debat, al voltant d'uns dels temes més "calents" que la biomedicina ens ha deixat sobre la taula.

Divendres 25: conferència "Arribarem mai a curar el càncer?", al Club Marina Casinet de Lloret (20:00).

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Lo de les manipulacions genètiques ho trobo molt interessant, però dijous em va fatal. Des de que em vaig assabentar d'això del Crispr estic fent una llista de les característiques genètiques que em vull millorar, no em falleu científics!

Martí ha dit...

Ostres! He anat a Amazon i ja he pogut fer prereserva d'Herba Negra per al Kindle :-)
Garibé em poso a plorar de l'emoció hehe

Sergi ha dit...

Mira que per una vegada volia venir a la presentació del llibre, però dimecres ja m'han emmarronat amb una altra cosa, no tinc vida... M'hauré de conformar amb llegir-lo. Que vagi molt bé la visita llampec!