dimarts, 2 de novembre del 2021

Aquesta setmana, al Festival 42...

Barcelona estrena demà el primer festival de gèneres fantàstics, el 42, dirigit pel Ricard Ruiz Garzón. El programa és molt interessant, amb un munt de convidats importants, segur qeu trobareu alguna cosa que us interessi. Jo hi seré en dues taules rodones, el dijous i el diumenge:



A més, em podreu trobar en un parell d'actes del +42, aquest off-festival que reuneix una colla d'actes paral·lels relacionats en el tema que es fan al marge del festival. El primer és dimecres, a la llibreria La font de Mimir, on parlarem de què és la literatura juvenil:



I, finalment, participaré en un club de lectura de Barcelona 2059 a la biblioteca El Carmel el dijous 4 de novembre a les 18.30 hores. Passeu a saludar!

3 comentaris:

Sergi ha dit...

Vist en perspectiva, molt content d'haver-te vist i sentit al festival, que bé tenir-te per aquí participant en saraus d'aquests. Tindrà continuïtat, això! Va anar molt bé.

Gemma Sara ha dit...

Jo també he gaudit la xerrada de la ciència-ficció en català. Segur que ens hem creuat amb el XeXu i no l'he reconegut (normal!). Que tingui continuïtat, sí!

Salvador Macip ha dit...

Gràcies a tots dos per venir!