dimecres, 28 d’abril del 2010

L'escollit (XLIX)

Al Jordi Roca ja el seguia al seu blog Diari MEF, MEF a diari quan fa poc el van convidar a obrir-ne un altre al portal criatures.cat, que ha anomenat L'apunt docent. Amb el títol i el web que l'acull ja quedava clar que parlaria amb més detall de les seves experiències educant la quitxalla, un tema que ja surt sovint al seu altre blog i que trobo que explica de forma molt interssant.

El post que selecciono avui m'ha agradat molt tant per la història de fons (la riquesa dialectal de la nostra llengua, cosa que les noves generacions semblen ignorar) com pel raig d'esperança que hi ha al final. Sense comptar que alguna cosa de le os gironines que elogia deu quedar en la meva parla... Un apunt molt maco i ben escrit.

6 comentaris:

Galderich ha dit...

Molt bona recomanació. El segueixo de fa temps. L'apunt que anomenes són aquestes petites anècdotes que et carreguen les piles i et permeten tirar endavant.

Unknown ha dit...

Aquest no el coneixia. Gràcies per la recomanació

SU ha dit...

Noi,

Ara mateix li acabo d'enviar la teva recomanació a la meva dona, que precisament està en ple procés opositor per a MEF"a"!

Gràcies!

SU

Marta ha dit...

Sort en tenim d'alguns mestres!

JRoca_Font ha dit...

Salvador,
moltíssimes gràcies. He vist ara l'apunt i és un honor ser un escollit d'un blog de referència com el teu.
I a la gent que ha deixat comentaris moltes gràcies també.
Salut

Salvador Macip ha dit...

De res, Jordi! T'ho mereixes. Els teus blogs m'agrden molt.