dimecres, 22 de setembre del 2010

L'escollit (LXV)

Parlava l'altre dia de la segona trobada de blogaires a can Leblansky i avui us voldria recordar que n'hi ha una altra de programada que promet molt, per a què no digueu que hi ha opcions per a tots. És a Alemanya, cosa que li permet presumir del títol de 1a Trobada Blogaire fora de Catalunya (TBfC), i l'organitza el Ferran de l'In varietate concordia. És una bona excusa per fer turisme mentre et desvirtualitzes i de moment ja té 11 blogaires apuntats. (Per cert, el logo és de l'Assumpta.)

Aprofito de pas per recomanar el blog del Ferran, un altre que dóna un punt de vista des de fora del territori, com el meu. Fa temps que el segueixo, com segur que també feu molts de vosaltres, i les seves opinions les trobo molt encertades i equilibrades. A més, és tot un honor tenir-lo de "contrincant" a la categoria de guiris dels  premis cats (i no m'importaria gens que fos ell qui em derrotés!).

6 comentaris:

Clidice ha dit...

Està bé això de la "categoria guiri" :P un bon blog el d'en Ferran, no cal dir :)

Sergi ha dit...

Home, però piqueu-vos una mica com a contrincants que sou, no? Quina poca gràcia, a sobre li fas propaganda...

Ara seriosament, jo també sóc seguidor d'en Ferran de fa temps i certifico que val la pena. I també tenir-lo de comentarista, és un plaer.

Pel que fa a c@ts, us desitjo molta sort als dos, m'agrada aquesta categoria dels 'guiris'!

Assumpta ha dit...

Ostres, això sí que és "far play" fer publicitat a un dels candidats a la mateixa categoria de C@ts!! Ai, quina sort si tothom participés com tu!! ;-))

Em fa una gràcia cada vegada que veig aquest Logo per algun lloc... hehehe... ara m'hi dedicaré ;-))

LEBLANSKY ha dit...

Doncs ho tinc difícil, però que consti que m'agradria molt anar-hi. I el logo, molt guapo, la veritat :)

Ferran Porta ha dit...

"Contrincants"? buf, no, no m'agrada gens, el concepte; deixem-ho en "coblocàires" ("Mitblogger" seria en alemany; m'agrada més; ah, l'etimologia teutona...), que sona molt més pacífic.

Merci pel suport, Salvador. Ja deia un dia d'aquests que, en mig del maremàgnum d'obligacions, no m'estranya que a l'agenda no hi tinguis espai per Berlín. On! De totes formes, estàs convidadíssim a participar-ne via blogs dels blocàires viatgers, per suposat.

Marc ha dit...

Nen, estàs fins i tot a la sopa! T'acabo de descobrir a "milloringlish", hahaha!!!