divendres, 22 de juliol del 2011

Antenció! Concurs pels "fidels"!

Un post del XeXu m'ha recordat les queixes dels qui em seguiu d'una manera o altra des de fa un cert temps cada cop que organitzo un dels meus concursos. Com que acostumo a regalar llibres als nous seguidors, us quedeu sense oportunitat de participar. Doncs va, avui ho farem diferent.

Als primers que m'enviïn una foto com la que ha fet el XeXu (mireu aquí al costat) que serveixi com a prova que teniu a casa almenys 3 llibres meus, els en regalo un altre. L'única condició és que es noti que no heu anat a la llibreria o biblioteca més propera a fer trampes. Que es noti una mica que són de la vostra col·lecció privada! I si sortiu vosaltres (o alguna part de les vostres persones), encara tindreu més punts.

Gentilesa de les editorials Destino i Columna, podreu triar entre:
- Inmortales y perfectos.
- Las grandes plagas modernas.
- El rei del món.

El concurs queda obert fins que se m'acabin les existències (que no són moltes, així que espavileu). Espero que tots els quatre gats que sou realment lectors "fidels"us podreu emportar premi i parar de lamentar-vos.

14 comentaris:

Mr. Aris ha dit...

val un llibre i dos dinamos?

Sergi ha dit...

Ehem... jo penso que ja he demostrat la meva fidelitat, i a més la feina ja la tinc feta, tens la meva foto amb tres llibres, i saps de sobres que no és pas trampa (encara que dos siguin regalats!). I que si vols una altra foto on es vegin millor, jo te la faig, eh! Què, cola?

Salvador Macip ha dit...

Aris, ho sento, no cola!! Com a mínim que tinguin més de 100 planes!

XeXu, havies dit que el proper concurs ja ni calia que el fes i et donés el llibre directament, no? Doncs ja veus, te l'he fet a mida ;-) Ara, si algú se'l mereix ets tu, no pels rèdits econòmics que en trec, sinó per la fidelitat de llegir-te fins i tot els llibres de temes que no t'agraden! A més, ets el primer. Si no estàs tip dels meus llibres, endavant, escull!

b.a. ha dit...

Així que m'enviis el rei del món faig la foto i te l'envio :P

Elfreelang ha dit...

Ui em sap greu només en tinc: les grans epidèmies modernes...no sóc del tot fidel encara

Garbí24 ha dit...

ups!!! no arribo a tres...Sóc un infidel?

Carme Rosanas ha dit...

Ja veig que només amb el Joc de Déu, no vaig enlloc!

Això de la fidelitat m'ho he de treballar més.

Sergi ha dit...

Realment, tu amb mi no faràs negoci si continues així, eh? Si em fa vergonya demanar i tot, realment, fas un concurs pel qual no he de moure ni un dit. Vaja, un sí, el d'anar passant la pàgina.

Vaja, no sé, si és possible sempre m'ha encuriosit aquest de les grans plagues modernes, si pot ser en català, que suposo que no, perquè si no ja ho hauries posat. Però et prometo que el proper me'l compro! Collons, aniré a la Catalonia abans que no organitzis algun concurs dels teus!

Puc fer una petició? Elimina el discurs d'en Basté! Cada cop que entrem al bloGuejat ens forada les orelles amb les seves paraules!

Mr. Aris ha dit...

ooh, quina pena...

Assumpta ha dit...

Hahahaha què fort en XEXU!! :-DD

Salvador Macip ha dit...

SOu tots una colla d'ifidels! Sort qeu el XeXu i algun altre que ja m'ha emailejat almenys cobreixen l'expedient.

b.a., sé que hi ha alguna cosa que no quadra a la teva proposta, però no ho acabo de veure... Deixa´m que repassi les bases del concurs. Mentrestant, mira si tens algun recull de contes comunitari per fer la tríada, que també servirà.

XeXu, no creguis que no he intentat treure l'automàtic al Basté! Seguiré intenant-ho, que a mi també m'atabala.

jomateixa ha dit...

UF! jo tinc el joc i ullals i vaig regalar les grans epidemies al meu pare i mugrons al meu germà... hauré d'anar a visitar-los i dissimuladament "pispar-los" els llibres... jeje

Dani Font ha dit...

Jo 5 !!!
Alucino ... No m'hi havia fixat ;-)
A part em falta el de mugrons que el tinc deixat ;-)
I un altre que no trobo ...
Però diria que els del concurs ja els tinc. Això s'avisa. :-P
Però així m'el dediques ;-)

Salvador Macip ha dit...

Dani, guanyes per golejada! Te'ls signo tots, ja hi pots comptar.