dilluns, 8 d’octubre del 2012

Perdonin que no em disculpi, d'en Ferran Cerdans


Un altre projecte interessant al Verkami. En Ferran Cerdans, la ment inquieta darrere dels llibres artesans, ofereix un recull de contes (en teniu un aperitiu aquí) que té la gràcia de portar la coberta personalitzada. Us ho expliquen amb més detall a La Vanguardia, o el que diu l'autor mateix:

"El nou projecte de l’escriptor Ferran Cerdans Serra, el llibre “Perdonin Que No Em Disculpi”, cerca aportacions de mecenatge per fer-se realitat abans del 12 d'octubre. El llibre, una col·lecció de relats àcids, irònics i frescos -en la línia del títol del recull i del seu autor- és una edició molt peculiar: no hi haurà dos exemplars iguals. Se situa, doncs, entre els els llibres impresos en sèrie i els Llibres Artesans del mateix autor. Així, l’interior serà d’impremta però les cobertes s’il·lustraran a mà, una a una. Diferents artistes de Manresa -Susanna Ayala, Pep Pérez, Joan Vives, Marc Dko i Jenifer Ambròs- enriquiran el llibre i el projecte amb les seves pròpies cobertes, il·lustrades segons les sensacions que els han inspirat els relats."

És una oportunitat de tenir un llibre únic i també de donar suport a una idea original. Només queden quatre dies pel final, va, feu-hi un cop d'ull aquí.

5 comentaris:

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

I ja ho té al sac, gairebé! Me n'alegro.

Jo ja tinc encarregat el meu exemplar de fa força dies!

Clidice ha dit...

Espero que se'n surti, que no em vull quedar sense el meu exemplar! :)

Ferran Cerdans Serra ha dit...

Salvador, avui ha quedat més clar encara que ets el talismà de Llibres Artesans: ha estat publicar al teu bloc i s'acaba el projecte! ;D
Moltes gràcies pels ànims i el suport!
Víctor i Clídice, ho hem aconseguit!!! Aquest matí he posat el cava a la nevera, espero que estigui ben fresquet, fins aviat!! ;-)

Salvador Macip ha dit...

El 99% de la feina ja estava feta! Content d'haver contribu@it, encara que poc... Moltes felicitats!

jomateixa ha dit...

Un projecte molt complert.