divendres, 11 de setembre de 2015

Fem via


Un altre cop em perdré els actes de la Diada (és el problema de pertànyer a la diàspora), però envio el meu suport virtual a tots els qui anireu avui a omplir la Meridiana. Mentrestant, jo tindré ben present un grapat de coses que commemorem en aquest dia tan especial.

5 comentaris:

Irene Perelló ha dit...

No pateixis que aquí som una bona colla de catalans i bisbalencs mobilitzats. Alguns fent la Via Lliure i uns altres al poble celebrant la nostra Festa Major i renovant les estelades que tenim repartides per la Bisbal de Falset.

joan gasull ha dit...

No pateixis, si cal n'agafo dos i aixeco el teu. Bona diada i explica-ho bé als teus britànics

XeXu ha dit...

Ja ha passat. Si poguéssim fer viatges en el temps et diria que agafis un avió immediatament i vinguessis cap aquí. Ha estat massa, de veritat. Increïble. Sobretot, la sensació. Et diria que no et perdis la de l'any que ve, però francament, espero que no en calgui cap més.

Loreto Giralt Turón ha dit...

Doncs l'any que ve tampoc podrà ser... :)

Deric ha dit...

Saps el pitjor de voler anar i no poder-hi? que els poders espanyolistes t'inclouen a allò tan imaginatiu i absurd que han inventat de la "majoria silenciosa". Per això, tot i que m'angoixen molt les masses de gent, jo hi vaig anar.