dissabte, 18 de març del 2017

Johnny B. Goode


En record de Chuck Berry, mort avui als 90 anys, una cançó que va canviar el món del rock i que he tocat un munt de vegades amb els meus grups.

I aquí la versió-homenatge, que és com la vaig descobrir (jo i molts de la meva generació), en una escena antològica del cinema dels 80:



Recordem, per acabar, que gràcies a Carl Sagan, aquesta cançó la coneixeran fins i tot els alienígenes:


4 comentaris:

Rosa Roger ha dit...

Wow!
Efectivament. Molts de nosaltres vam descobrir Johnny B.Good a través de "Back to the Future". Em sembla recordar que la vaig anar a veure uns quants cops i aquest tros, era un dels meus predilectes. Encara conservo el vinil i el cassette de la BSO.

La carta de Sagan és molt emocionant. M'ha fet recordar la película "Contact" amb Jodie Foster.
A veure si d'aquí un temps rebem les senyals de retorn dels habitants de l'espai, comunicant-nos el seu també fervor per Chuck Berry! :)

Anònim ha dit...

Doncs jo ho acabo de descobrir ara mateix que la escena era un homenatge a Chuck Berry, mira, mai es tard.

Salvador Macip ha dit...

Pons, qui diu que no s'aprenen coses llegint blogs! :)

Contact, una altra gran peliu, Rosa (i un molt bon llibre!). Algun dia veurem marcianets ballant el Johnny B. Goode, segur...

Sergi ha dit...

Gran escena, i un artista que ha vist anar caient a molts que van aprendre d'ell, i que ja no recordàvem, per lògica havia de ser mort ja, però no. Me'n vaig assabentar lluny de casa. No puc dir que en fos un gran fan, però era un pioner de la música, i es mereix el reconeixement com a tal. Genial la carta que adjuntes també!