dimecres, 14 de novembre del 2012

Tot està per fer i tot és possible. El llibre de la Marató 2012


Aquesta tardor faig una mena de doblet. Acaba d'arribar a les llibreries El llibre de la marató de TV3 d'aqeust any, que com deveu saber va sobre el càncer. Suposo que sent escriptor i a la vegada investigador del tema tenia números per acabar-hi sortint... Doncs efectivament, tinc l'honor de ser un dels qui ha contribuit un relat al projecte (un altre dia us explico de què va), al costat de noms tan il·lustres com els que veieu a la llista de la coberta. El llibre és molt interessant, feu-li un cop d'ull, i a més els diners van per a una bona causa. Aquests dies estic gravant alguns espots promocionals que es passaran a la tele, ja els anireu veient. 

7 comentaris:

jomateixa ha dit...

Cada any el compro. Aquest any no serà menys.

Sergi ha dit...

Ets tot un vip! Quina colla, caram. Jo no he comprat mai el llibre de la Marató, ho reconec, però a veure si faig un cop de cap, que si no la meva llibreria Macip estaria incompleta!

Carme Sala ha dit...

És que no podia ser, que no hi prenguéssis part! Em farà molta il.lusió veure't a la tele...i sigui on sigui, no me'n sabré estar de dir: ei, que jo el conec al Macip!!!!!
:-)

Visca les cel.lebritats, compromeses amb les bones causes! Un petó.

Josep ha dit...

Doncs ja sé a qui li regalaré.

Anònim ha dit...

Enhorabona!!! Et prova venir per casa, eh? :)
Cristina TGN

Assumpta ha dit...

Caram!! Què es diu "enhorabona" o "gràcies"?... O, potser millor, les dues coses!! :-)))

montserratqp ha dit...

Ei, m ha agradat molt la teva intervenció als Matins. Enhorabona pel llibre i el conte!