dimarts, 18 de desembre del 2012

Avui, a Girona, Martí Gironell + Salvador Macip

El Col·legi de Metges de Girona ens ha conviadat a en Martí Gironell i a mi a xerrar una estona aquesta nit en el marc del cicle Espai conversa. Si voleu passar a sentir-nos (i a felicitar-me l'aniversari en directe!), ja ho sabeu: avui estarem al Centre Cultural La Mercè a partir de les 19h. Aquí en teniu més detalls:


Espai conversa

Martí Gironell conversa amb Salvador Macip, metge i escriptor
Espai conversa és un àmbit de l’Escola Municipal d’Humanitats dedicat a conversar amb un personatge de relleu. En aquest cas, el periodista Martí Gironell conversarà amb el metge i escriptor Salvador Macip. Macip (Blanes, 1970) treballa de forma pionera en investigació oncològica al Grup de Mecanismes de Mort Cel·lular de la Universitat de Leicester, Regne Unit. També és escriptor, i ha publicat ja novel·la, reculls de contes i assajos de divulgació científica. El 2012 ha guanyat el Ier Premi Carlemany de Foment de la Lectura amb Hipnofòbia.

Dimarts 18 de desembre a les 19 h.
Activitat organitzada amb la col·laboració del Col·legi de Metges de Girona.
Entrada lliure.

Data: 18-12-2012
Horari: 19h
Lloc: Centre Cultural La Mercè
Preu gratuït

I recordeu l'oferta que us vaig fer ahir... M'heu inundat a missatges, moltes gràcies per l'interès! Espero tenir prou exemplars per satisfer la demanda. Ja us aniré contestant quan tingui un moment.

5 comentaris:

b.a. ha dit...

Potser no és el lloc més adequat però abans no em passi per alt... per molts anys!

(i que vagi bé això amb Martí Gironell sembla un paio simpàtic però no és metge, oi?)

Yáiza ha dit...

Girona no em ve de pas, ara per ara. Així que felicitats!

Garbí24 ha dit...

Mira per on...miraré de ser-hi

Sergi ha dit...

Ui, gairebé se m'oblida, felicitats senyor! Ara no val jugar amb l'hora de menys que tens normalment, que estàs per aquí!

Salvador Macip ha dit...

Moltes gràcies a tots!