dissabte, 15 d’abril del 2017

Stan the man


Ha mort Stan Lee.

[ACTUALITZACIÓ: Sembla que NO ha mort Stan Lee. M'ha empassat el típic rumor d'internet, perquè semblava que venia d'una font fiable. I jo que sempre dic que s'ha de contrastar la informació... En tot cas, segueixo pensant el que deia a continuació, així que ho deixo i aprofito per fer una reverència a The Man i desitjar-li una llarga vida!]



L'imapcte que ha tingut aquest home en la cultura del segle XX i XXI és difícil de quantificar. La majoria dels herois de la Marvel han sortit del seu cap. Ara dominen el cinema, però dels dels 60 que han entrat a les nostres cases i s'han integrat en el nostre imaginari, d'una manera conscient o no. Els seus remakes de la mitologia clàssica han redefinit el concepte d'heroi modern. 

Per molts, un guionista de còmics és un artista de segona fila. Un gran error. Si Dylan mereixia un Nobel, a Stan Lee n'hi haurien d'haver donat un carro ple. 

1 comentari:

LEBLANSKY ha dit...

D'entrada em va,estranyar, no la seua mort, que l'home ja té uns anys, sinó que hagués passat desapercebuda la notícia. Per sort, encara és viu, i els seus personatges tenen salut de ferro: sans, immortals i perfectes ;)