divendres, 26 de desembre del 2008

Al servei de sa majestat.

Veig escrit al sobre de la carta que m'acaba d'arribar: "On her Majesty's secret service". Caram! Com a les pel·lícules! M'han escrit del MI6? Em volen reclutar per a alguna missió perillosa? L'obro tot emocionat.

Dins, em parlen d'una enquesta molt important a la que volen que participi. Em miro altre cop el sobre, decebut. Resulta que la meva ment, acostumada a llegir en diagonal i interpolar significats a partir d'estructures conegudes, havia afegit el "secret" a l'eslògan. L'envien els del departament d'estadística del govern, que també estan al servei de sa majestat però fan feines més públiques i burocràtiques que en James Bond.

Miro la lletra petita. "Les dades de l'enquesta es mantindran en el més absolut secret". Ah, potser no anava tan desencaminat! Més avall posa: "I com a compensació per la seva ajuda, li regalem aquests sis segells". Ves per on. Espero que en 007 cobri més per la seva feina, sinó no li arribarà ni pels martinis.

5 comentaris:

Josep Lluís ha dit...

Però, aquest segon ple d'emoció que has viscut, no te'l treu ningú...

Bones Festes!

Ferran Porta ha dit...

En 007 es cobraria el servei en espècies, perquè no cal dir que el sobre li hauria entregat en mà una es-pec-ta-cu-lar cartera morena 90-60-90 de metre setanta!

Salvador Macip ha dit...

Canviava ara mateix el meu segon d'emoció per la cartera espectacular del 007 (el meu carter era home i lleig!)

Fina ha dit...

Està clar que has de canviar les cèl.lules pel Martini.Promet ser més gustós i excitant. ;-)

Tot sigui per sa majestat!.

Metaljack ha dit...

.... amb Vodka. Sacsejat que no barrejat :-)