dilluns, 27 d’abril del 2009

Avui, nostàlgia.

Aquesta és la primera cançó "antiga" que poso a la meva secció de dilluns musicals (sempre intento parlar de novetats, però avui no se me n'ocorre cap). És una perla del projecte paral·lel de la cantant de Portishead, del 2001, per a un principi de setmana plujós i nostàlgic. Fa posar els pèls de punta (en el bon sentit). Beth Gibbons & Rustin Man, Mysteries (Out of season).

5 comentaris:

Montse ha dit...

Els pèls de punta, és veritat!!! (en el bon sentit)
:)

joan ha dit...

Doncs "Mysteries" surt a la banda sonora de "Palermo Shooting", la nova roadmovie del Wenders.

Salvador Macip ha dit...

Gràcies per la info, Joan. No ho sabia. En Wenders sempre ha sabut triar bona música per a les seves pel·lícules.

El Caminant ha dit...

Cançó fantàstica, interpretació fantàstica però no per casualitat: són grup fàntàstic. Els 90 ens van regalar les grans perles d'aquest gènere nou anomenat Trip Hop; Portishead, Morcheeba, Massive Attack... Ai! jo també tinc nostàlgia del 90!

No m'agrada gaire practicar l'adulació però el teu bloc s'ho val: Felicitats pel bloc! és molt difícil que em pari a llegir amb interès a algú que publica per internet regularment però tu ho has aconseguit amb escreix a pesar de la meva ganduleria.

Salut i que tinguis una llarga vida! (com de llarga dius que pot ser? 500 anys? XD)

Salvador Macip ha dit...

Gràcies pel comentari, Caminant. No se li pot fer millor elogi a un blogaire. Si visc 500 anys no sé si aconseguiré mantenir el ritme del blog tant de temps... ;-)