dilluns, 18 de maig del 2009

Avui: pop nòrdic.

M'agraden els Röyksopp. Aquest tercer no és el seu millor disc, però el single és bastant representatiu del tipus de música robòtica que fan. A més, el vídeo està prou bé. Röyksopp, Happy up here (Junior).

5 comentaris:

Clidice ha dit...

És força divertit el vídeo, amb el joc dels "marcianitus" :)

Unknown ha dit...

Ostia, molt bon fet i molt treballat el vídeo. I tot un encert posar el videojoc retro. Potser aquests amics suecs estant a mig camí entre Air i Daft Punk. Salvador, també es un encert que cada dilluns es posis algú diferent i nou. A molta de la gent de la nostra quinta (parlo de les comarques gironines) sembla que encara visquin de les rendes de Dire Straits i el Bruce Springsteen. Salutacions des de els voltants de Girona!

Antoni Casals i Pascual ha dit...

Interessant i divertit. He de confessar que el títol inicialment m'ha suggerit temes octopòdics. Molt millor així.

Ferran Porta ha dit...

M'ha agradat!
Quan he llegit el títol del post, al meu blogroll, pensava que m'havia aixafat el post que publicaré un dia d'aquesta setmana... amb el vídeo de la cançó (noruega) que va guanyar Eurovision, abans-d'ahir :-)

Salvador Macip ha dit...

Ja veieu: almenys m'esforço a mantenir varietat i (una certa) qualitat, que no sempre és fàcil.

Robur, la teva descripció és perfecta. Jo també els classificaria entre els dos grups que cites. Com a quintaire gironí de pro també he fet treure el cap per aquestes planes a Dire Straits, ho confesso. Ningú no és perfecta.