dilluns, 24 d’agost del 2009

La meva imatge virutal


Diuen que aquesta web escaneja tota la internet i divideix les referències que troba associades al teu nom segons diversos temes. Això inclou els links casuals i erronis i també els que pertanyen als altres individus que es diuen com tu, així que per força el resultat és una imatge teva no gens exacta. El més fotut és que aquesta és la idea que la internet, que ni és ni molt menys perfecta, dóna de tu al món, vulguis o no.

He fet l'experiment i han aparegut un gruix de referències esportives (el color groc de l'espectre al dibuix que veieu a dalt) que no sé d'on surten (home, faig una mica d'exercici, però no en deixo cap constància online, que jo sàpiga) i, per sort, molt poques referències il·legals (el color verd). Les que hi ha, juro que no són meves, sinó del meu germà bessó dolent (tots en tenim un en algun univers paral·lel, oi?). Hi ha molt de música, educació (treballar en una universitat té això), management (?) i "online", que no sé molt bé què deu ser, i menys de llibres (oh!) i encara menys de família (i això que m'esforço a fer posts sobre la paternitat!). Què hi farem...

15 comentaris:

Allau ha dit...

Sembla, Salvador, que es tracta d'una d'aquelles joguines de bonics colors, pensades per a fer-nos perdre el temps: ho he provat diverses vegades amb el mateix nom i els resultats varien tant que és difícil atribuir-ho a canvis de contingut en internet.

Clidice ha dit...

Ui ui ui Salvador, que aquests abracadabres a veure si et faran creure el que no és :) en tot cas m'afegeixo a l'Allau :)

Allau ha dit...

De fet en Salvador ja ho deixa entendre en el títul: es tracta d'una imatge "virutal".

Борис Савинков ha dit...

Ho he provat i trec les mateixes conclusions que l'Allau. I quan , enlloc del meu nom, li poso Nau Argos, em surt més groc d'esports que mai :-)

Sílvia Tarragó Castrillón ha dit...

Em recorda al "job predictor", un programa que et diu la professió que hauries de tenir segons el teu nom. Clar que aquest ja es veu que és de broma a mi em surt "bibliotecaria" :)

Ferran Porta ha dit...

Buf!, tres proves, tres resultats diferents. El primer, amb un angoixant "accident" com un dels apartats; yuyu!
Quan hi he posat cognom + nom, m'han sortit el triple d'opcions (és trampa, ho sé).

Inútil però maco, amb tants colors.

Asimetrich ha dit...

Doncs sí, per jugar ja està bé. En el meu cas, però, sí que ho ha encertat força, tot i que no dóna cap dada que no es pugui trobar amb una simple cerca al google, el que em tranquilitza en certa forma, per cert. Imagina't que descobreix els meus negocis il·legals i els meus comptes multimilionaris a les illes Barbados...

Salvador Macip ha dit...

Estic d'acord amb vosaltres: una altra joguina per perdre el temps amb llumetes de colors. Però a mi almenys m'ha funcionat de forma bastant consistent. Si és veritat que funciona, no deixa de ser preocupant com arriba a allunyar-se de la realitat el que queda penjat a la xarxa.

Jaume, però el teu blog no era d'esports??

Sílvia, el job predictor, un altre clàssic d'internet. Però aquest fa més por perquè te'l venen com verídic.

Asimetrich, el dia que vegis tot el teu espectre de color verd serà el senyal per fer les maletes i fugir cap a les Barbados aquestes!

Marta ha dit...

A mi aquests joc "virutals" no em tiren gaire.

Anònim ha dit...

...A veure si tot lo groc que tens no serà pas d'handbol?

heura ha dit...

Hola,
si es poden fer preguntes on vius ara?
Mai t´hagués fet metge-investigador.

Salvador Macip ha dit...

Marta, si és un joc rai. El problema és que sigui real!

Ramon, el handbolista és un massip. Les diferències de consonants ens haurien de separar...

Benvinuda, heura. És clar que pots fer preguntes. Visc a Leicester, UK. Que no faig cara de científic potser??? ;-)

Núr ha dit...

hehehe! A veure si ho provo, perquè em sembla molt curiós! hehehe

Núr ha dit...

uoooo!!! A veure si me'n surto de fer un núvol del meu bloc! Sempre m'ha semblat molt interessant, tot plegat, malgrat que no tinc gaire clar fins a quin punt reflecteix la realitat!

No, no sabria dir de què va el teu llibre! Això sí: d'alguna malaltia, que virus hi surt molt gran!! I tot el que diu... Mare meva!

Ma-Poc ha dit...

Curiós...