dilluns, 19 d’octubre del 2009

Dilluns musical: reunió d'amics.

En Beck ha muntat unes jam sessions amb un grapat de col·legues il·lustres i les ha penjat a la web. Tot un detall. Ja han fet Leonard Cohen i la Velvet Underground, i suposo que seguiran per aquest camí. Avui us poso una bona versió de la hipnòtica Heroin de la Velvet, amb Devendra Banhart i els MGMT.

6 comentaris:

joan ha dit...

Fa més de tres mesos que vaig descobrir això del Record Club de Beck Hansen. De fet, en vaig escriure un post. Però desconeixia que hagués anat més enllà de la Velvet. Així que... a escoltar, i a entreveure, aquestes versions del mestre Cohen.

òscar ha dit...

m'agrada molt beck. vaig a fer un cop d'ull al cover.

Salvador Macip ha dit...

Ha, ha... Joan em sembla que el teu post és el que ha oroginat aquest. Recordo haver-ho vist fa un temps en un dels blogs que segueixo (suposo que el teu, ara no ho recordo) i haver-me anat passant pel record club periòdicament des de llavors. Et dono les gràcies amb retard pel descobriment.

joan ha dit...

De res! També gràcies a tu per haver-me descobert aquestes versions tan diferents a l'original del Cohen. Les desconeixia completament.
Al web de Record Club diu que en segon lloc d'elecció van quedar els suecs"Ace of Base". Vés a saber... si serà el proper!
Ah! Tinc un nebot de sis anys a qui li ha agradat molt el teu llibre " L'Oriol i en Tururut".

LEBLANSKY ha dit...

Mr. SM, això va de bo a millor. Impessionant aquesta versió.

Allau ha dit...

M'ha agradat molt. Vaig a fer un tomb per les altres versions.