dijous, 19 de novembre del 2009

Consells científics per lligar

I és que darrerament no paren de publicar estudis interessants. Una mostra (no és una broma: ha aparegut en una revista científica seriosa):

Evidence to suggest that nightclubs function as human sexual display grounds

Young, sexually mature humans Homo sapiens sapiens of both sexes commonly congregate into particular but arbitrary physical locations and dance. These may be areas of traditional use, such as nightclubs, discotheques or dance-halls or areas that re temporarily commissioned for the same purpose such as at house parties or rock festivals etc. …

Data revealed that more than 80% of people entering the nightclub did so without a partner and so were potentially sexually available. There was also an approx. 50% increase in the number of couples leaving the nightclub as compared to those entering it seen on each occasion this was measured, indicating that these congregations are for sexual purposes.…

Various female display tactics were measured and these showed that whilst only 20% of females wore tight fitting clothing that revealed more than 40% of their flesh/50% of their breast area and danced in a sexually suggestive manner, these attracted close to half (49%) of all male approaches seen. These data reveal the effectiveness of clothing and dance displays in attracting male attention and strongly indicate that nightclubs are human display grounds, organised around females competing for the attention of males. Females with the most successful displays gain the advantage of being able to choose from amongst a range of males showing interest in them.

Ho tradueixo al català i a un llenguatge comprensible: acaben de comprovar científicament que la gent va a la discoteca a lligar (no m'ho hagués pensat mai!). I que si una femella es vesteix i es mou de forma provocativa atrau més mascles (inaudit!). Però el que és més important: han quantificat quin percentatge de pell ha d'ensenyar una dona per a captar l'atenció del màxim número d'homes (40%; menys no és efectiu i més pot tenir efectes secundaris indesitjats... com que tots es pensin que ets una fresca). Ara ja ho sabeu: noies, abans de sortir de casa engalanades, feu números i no passeu de 40.

26 comentaris:

Mr Towers ha dit...

Goita, no se què fan aquests investigadors publicant a l'estranger. Aquí podrien colocar els seus útils estudis a les nostres institucions públiques per una pasta gansa.

Almenys ja no ens estranyarà si algún dia ens trobem per alguna disco un tio amb un regle, mesurant disciplinadament escots de noies, i apuntant-ho professionalment en una llibreta.


Buenu, més aviat ho deurà anotar en un notebook no?

LEBLANSKY ha dit...

Brutal! I els homes, si volem lligar, ens diu el percentatge de pell?

Galderich ha dit...

Estic amb en Mr. Towers, això ho presentes a les nostres institucions (en anglès si cal perquè tampoc el llegiran!)i endavant que qui dia passa compte corrent engreixa!

Clidice ha dit...

d'això ... ehem ... si que teniu pocs llits per fer i pocs mitjons per apedaçar els científics tu! ;)

Garbí24 ha dit...

vaja vaja..., doncs a la platja no lligarem....son totes unes fresques.
Suposo que l'informe s'haurà de pagar, no?

Júlia ha dit...

El que més em neguiteja és qui paga aquesta mena d'estudis per descobrir la sopa d'all, portem una bona temporada però sempre en surt algun de nou...

Lluís Bosch ha dit...

Caram, caram, no ho hauria dit mai. Agraeixo a la comunitat científica aquestes pensades. Ara faltaria que ens diguessin als homes quines passes cal seguir. Esperaré amb il·lusió.

Unknown ha dit...

Perdona que insisteixisempre en el tema economic, deu ser que em preocupa...:

Aquests son els cientifics que cobren mes de 600.000 € l'any?

M'ha vingut al cap allo de "Qui no te feina el gat pentina".

Comtessa d´Angeville ha dit...

Mesuraré amb esactitud el modelet d'aquesta nit no siga ni més ni menys del 40% el que me quede a la vista.

kweilan ha dit...

I com algú paga per aquesta recerca tan fascinant?

òscar ha dit...

I no s'avalua el núemro de copes recomanable per "atacar"? Buffff, jo sempre em passava una micona de mida!

jomateixa ha dit...

El que va escriure això devia estar reclòs, per no haver fet el descobriment fins ara.
però qui li va publicar ja...

Unknown ha dit...

Aquest estudi té tota la raó.

L'altre dia em vaig topar amb una mossa que anava tota tapada, però amb els pits i les natges del cul a l'aire. Així a ull, un 30% del descobert.

I vaig pensar: «òstres, per un 10% avui no follo».

Núr ha dit...

Vist fredament, els animals quan volen cridar l'atenció d'una femella també fan danses d'aparellament, no? Així i tot, oi que normalment són els mascles que fan el número davant les femelles de la seva espècie, ja siguin danses, ja siguin baralles? ...aix, clar! Que burra! Que avui dia tenim igualtat entre dones i homes! Per això tots ells van amb bermudes a la disco! :S

Борис Савинков ha dit...

M'imagino els científics prenen mides en la foscor de les discoteques. Per què no ens explicaven durant el batxillerat en què consistia ser científic?!?

Salvador Macip ha dit...

Mr Towers, jo em pregunto com deuria fer-s'ho l'investigador per mesurar la pell descoberta de les senyoretes. "Escolti, perdoni... Li fa res que li medeixi l'escot?". Part del pressupost de l'estudi deuria anar a pagar el metge que el va recomposar després de totes les plantofades que deuria rebre. Això és passió per la ciència.

Leblansky, no ho diu cap estudi però em sembla que els homes com més tapadets millor!

Galderich, no sé com no se li ha acudit a cap científic català. Hagués aconseguit finançament per un estudi de cinc anys de durarda com a mínim, amb anades diàries a la disco pagades, és clar.

Clidice, el problema és que et paguin per fer-ho! Tu proposes el que vols fer, encara que sigui una parida còsmica, i si trobes algú que t'ho financïi doncs ja s'espavilaran. Al paio que decideix donar diners públics a una proposta així sí que se li hauria de dir un parell de coses...

garbi24, a tu qui t'ha dit que a la platja es va a lligar? No home, cada cosa al seu lloc...

Júlia, sempre hi ha algun espavilat que convenç a les autoritats competents (?) que té una idea genial... Això no és patrimoni dels catalans! ;-)

Lluís, algú farà aquest estudi algun dia, no pateixis, i mentrestant anirà cobrant dels fons públics una temporada.

Eulàlia, suposo que la majoria del pressupost de l'estudi deuria anar a pagar les entrades a la disco i els cubates (per no desentonar). Li deuria quedar poc per ficar al compte corrent.

Comtessa, ara ja ho sap: el regle és el millor amic de la dona.

Òscar, suposo que passat un cert nivell d'alcoholèmia, els percentatges de pell deixen de tenir importància.

Jomateixa, i el qui li va pagar? Quin visionari!

Pere, em sembla que has entès perfectament l'esperit de l'estudi.

Núr, em sembla que els homes lliguen menys com més pell ensenyen a la disco. S'hauria d'estudiar, és clar. Fer el brètol, ballar i barallar-se ho continuen fent com tots els animals.

Jaume, ja veus: la vida del científic és miserable, però plena de glamur i situacions excitants. Només cal saber triar bé el camp d'estudi (curar el càncer? uf, que avorrit!).

Montse ha dit...

Si em paguen bé faré jo mateixa l'estudi sobre el que han d'ensenyar els nois.

Estudi teòric i pràctic, a fe dels déus, si no no serveix per a res!

Toni En Blanc ha dit...

A estos del estudi o experiment també li posaran places i carrers amb el seu nom? Jajaja.

Unknown ha dit...

I si la noia porta un 15% de transparències? Compta la meitat o el doble en el còmput total?

Ma-Poc ha dit...

caram, caram... i la foto que acompanya el post ja porta el 40% de pell a l'aire? :P

pratinsky ha dit...

Be, be. Que la senyora que ensenya, insinua, etc tingui més possibilitats de sortir aparellada sembla obvi.
El que haurien d'haver estudiat és el comportament(o la vestimenta) dels mascles que surten aparellats...
És el paquet, els biceps, el pectoral, les sabates, l'olor???
Probablement sigui el "llenguatge corporal" (concepte força complexe- el verbal no hi cap en una discoteca)

Marta ha dit...

Quin descobriment! Si han trencat la closca!

Laia Llobera ha dit...

Moltes gràcies per la generositat del teu comentari.
La veritat és que marxem per qüestions de temps i espai.
Aurembiaix viu intricada amb el doctorat, la trentena d'hores laborals a la setmana, escriure, llegir, corregir, no dóna l'abast amb tot...!
Tot i així, si et fes patxoca llegir alguna cosa de la Laia, bona amiga de l'Aurembiaix, encara que no li arriba ni a la sola de la sabata.., trobaràs a les llibreries un llibrot que es diu Cicles, que s'acaba de publicar, deu estar distribuint-se ara.
Nosaltres, per la nostra banda, buscarem aquest Salvador Macip científic, que sembla que hi ha coses als prestatges públics, oi?
I segur, que a més, seguirem fent el tafaner per aquí..que la ciència és just la cara de tot plegat que ara ens falta.


Agraïda,


Aurembiaix

Salvador Macip ha dit...

Arare, tu vals per científica :-)

Toni, no veig que li arribin a donar mai un Nobel. Potser un IgNobel sí, però.

Josep, una pregunta clau. Mereixeria un altre estudi (apa, a demanar subvencions).

Ma-poc, la foto és un exemple d'una noia que no lligaria res de res en una discoteca ;-)

Pratinsky, l'olor dels mascles? Això sí que dóna per tota una tesi, però no sé si trobarem cap científic disposada a fer-la...

Hola, Auriembiaix. Entenc perfectament les raons (sé el temps que costa això d'un doctorat, i més si es simultaneja amb tantes coses). Vaig arribar al teu blog a partir d'un link al nau Argos, crec. Tota una troballa. Miraré això dels Cicles, i ja em diràs si t'agrada alguna de les coses científiques i no científiques meves que es troben per les lleixes de les llibreries... Ens llegim.

Anònim ha dit...

Si uns extraterrestres veiessin humans en una discoteca, ballant i ensenyant pit i cuixa per lligar, segurament pensarien en el grau de sofisticació per aparellar-nos, no?
O com deuen lligar ells? ha de ser més pràctic, suposo. Algú hauria de fer un estudi comparatiu. Cobrant, naturally!

Speaker ha dit...

Aquests anglosaxons... no saps si és que són rarets de veres o és que tenen un sentit d'humor collonut.

Salut!