dijous, 14 de gener del 2010

Últimes oportunitats...

Demà als volts de les 10:30 em sentireu a Catalunya Ràdio al programa del Fuentes. I al programa Cel Obert de Ràdio 4 a les 19:00. Procuraré parlar més a poc a poc :-)

12 comentaris:

neus ha dit...

avui t'he vist i llegit a la vanguardia :)

kika ha dit...

et vaig veure amb el cuní... te raó el francesc quan diu que parles molt depressa, i a la ràdio segurament encara es deu notar més...
a mi em vas semblar més jove del que em pensava, només d'haver-te llegit... no sé què ho deu fer això :-)

McAbeu ha dit...

Per la feina no he tingut el goig de veure't a la tele, hauré d'esperar que ho pengis aquí.
Però l'entrevista a Catalunya Ràdio l'escoltaré segur!! :-))

Garbí24 ha dit...

Ara sintonitzo........

Clidice ha dit...

si, tens raó, parla més lentament :)

Elfreelang ha dit...

Ei que t'acabo de llegir al diari Avui!

Miquel Saumell ha dit...

Salvador,
Fa una estona anava conduint per la comarca d'Osona mentre escoltava la ràdio. En un moment donat he perdut l’emissora i al buscar-ne una altra casualment t’he trobat a tu parlant amb en Fuentes. Et felicito, ets capaç d’explicar temes complicats (almenys ho són per mi) d’una forma molt didàctica i entenedora per a tothom. Potser si que com diuen altres no estem acostumats a sentir parlar tan ràpid per la ràdio però jo t’he entès perfectament. Veig que també parlen de tu en molts altres mitjans i et diria que heu fet (tu o la teva editorial) una feina de promoció quasi perfecta, i això mereix també una felicitació. Mantenint totes les distàncies que s’hagin de mantenir i que segurament són moltes, el teu cas em comença a fer pensar en el de Leopoldo Abadia quan va començar a explicar la crisi mitjançant el seu blog. Avui en dia, en plena etapa de jubilació, Abadia es dedica a anar per tot arreu donant conferències sobre el tema.

Anònim ha dit...

Muchas gracias por la charla del jueves 14 en el edificio hucha de Castellón, muy interesante el tema y explicado de forma muy plana para que lo entendamos los alumnos.
Yo tengo tu edad y me dió mucha envidia sana ver donde tu habias llegado ya que por circunstáncias de la vida este año hago un módulo de enfermeria, fíjate, si he perdido el tiempo jaja.
Bueno que nada muchas grácias de nuevo y espero que tu hijo siga por tu camino y trabaje en favor de la humanidad y de la investigación.

kweilan ha dit...

A la tele no et puc veure per l'horari però vaig llegir la teua entrevista a La vanguardia.

Sàlvia ha dit...

M'agrada que parlis ràpid, serà perquè jo també ho faig. Quan brullen les idees sembla que les paraules no tenen temps a sortir.
Besadetes

Sílvia Tarragó Castrillón ha dit...

Jo no vaig gosar dir-ho, però em va semblar que parlaves ràpid, tanmateix se t'entén perfectament. T'expliques bé i vocalitzes, que és el més important.

Salvador Macip ha dit...

Gràcies a tots!

Si parlo depressa però se m'entén, com dieu alguns, a mi ja em va bé. És massa difícil frenar-me!

Miquel, curiosament vaig conèixer el sr. Abadia mentre esperàvem els dos sortir al programa de la Griso a A3. És un home molt interessant. Per culpa de les seves expliccions dinàmiques i divertides em vaig quedar sense la meitat del temps d'antena que tenia, perquè m'entrevistaven just després!