dissabte, 27 de febrer del 2010

Sobre the daily bloGuejat

Alguns ja sabeu que la Clídice fa una secció sobre blogs a un programa de Ràdio Esparraguera. Acaba de penjar el show de la setmana, que és una llarga carta d'amor a l'autor de The daily avalanche, a qui li troba totes les virtuts (allau, vigila, que t'ha sortit una cyberstalker!).

Cap al final les dues tertulianes mencionen el bloGuejat, sobretot com a pont per parlar del post del Sobre llibres que us recomanava l'altre dia. Tot i això, encara tenen temps d'enviar-me algunes floretes, la millor d'elles que m'assemblo al Mortadelo (tot un detall no citar el meu nas gros entre la llarga llista de característiques mortadelinianes). Uns tant i altres tan poc!

Minuts després d'escoltar el podcast rebo un email d'algú que no conec de res que em diu que li agrado, sobretot la forma dels meus ulls (no m'ho estic inventant). Sembla que encara hi ha gent que troba els mortadelos atractius. No està tot perdut.

11 comentaris:

McAbeu ha dit...

Això de ser mediàtic ja les té aquestes coses, és qüestió d'administrar-ho amb prudència. :-DD

Lluís Bosch ha dit...

La Clidice és terrible, mira quines coses... Jo vaig estar en una escola on un parell d'alumnes de sisè també em van dir Mortadelo. No era despectiu, però. Era com parlar d'un tipus curiós i divertit. No està tot perdut.

Júlia ha dit...

Òndia, no m'hi havia fixat! Fa poc em va passar amb una altra persona, algú em va fer veure que retirava al Gargamel.

Allau ha dit...

Diuen que ets alt, a mi no m'ho vas semblar; potser és que la tele engreixa :)

[I ara desapareixo amb destinació desconeguda per evitar l'assetjament]

òscar ha dit...

El món és fet de petites subdivisions, Salvador, de pols presumptament oposats: Nord i Sud, rics i pobres, Barça i aquells d'allà al centre i, en el terreny del magnetisme personal, entre Mortadelos i Filemones.

Els magnètics-magnètics, no cal dir-ho, som els Mortadelos.

Clidice ha dit...

ups! que jo no ho vaig dir eh! que va ser l'altra! :D i tu, amb tantes dedicacions, una mica si que n'ets, ara disfressat d'investigador, ara de novel·lista, ara de músic ... i a mi, el Mortadelo m'agrada :)

Gràcies per ser benevolent :)

Allaaaaaaaaaaau (The crazy cat ^^)

pratinsky ha dit...

acabo de sentir l'audio, i la Clidice te raó (altre cosa es que la definició física que en fa, no precipités la reacció) :)

Galderich ha dit...

Ha, ha... no m'hi havia fixat! Crec que t'has d'afeitar la perilla i ja està, clavat. Com diu la Clídice, portes massa disfreces!

Salvador Macip ha dit...

Lluís: Mortadelos del món, unim-nos! He de dir que el Mortadelo sempre ha estat un dels meus personatges de còmic més estimat, no em sap greu la comparació.

Júlia, gràcies al teu comentari veig que tot és relatiu. Semblar-se al Gargamel seria molt pitjor!

Allau, la tele deu escurçar també, perquè faig metre vuitanta-cinc! No sé si el Mortadelo em guanya, però. (Amaga´t bé!)

òscar, definitivament m'has animat. Prefereixo ser un mortadelo que un filemó!

Clidice, us vau deixar això de les disfresses, és cert! Està clar que la vau encertar... La meva dona és la presidenta del club de fans dels mortadelos, si vols et pot enviar una sol·licitud d'adhesió.

Puigmalet ha dit...

En tot cas seràs un Mortadel·lo amb inclinacions de Bacterio. :)

Clidice ha dit...

si et serveix de consol, al meu home el fill d'uns amics, al conèixer-lo va dir tot sorprés: "ets el Mortadel·lo!" ^^ i el meu home és guapíiiiiissim, no cal dir :D