dimarts, 5 d’octubre del 2010

Hi ha molts homes que viuen enganyats

"About 85 percent of men report that their partner had an orgasm at the most recent sexual event; this compares to the 64 percent of women who report having had an orgasm at their most recent sexual event. (A difference that is too large to be accounted for by some of the men having had male partners at their most recent event.)"

(D'un nou estudi sobre els hàbits sexuals dels americans)

19 comentaris:

marta (volar de nit) ha dit...

Sí! Hi ha molts números que no quadren. Per exemple, molts dels homes que conec diuen estar força segurs de saber fer-les arribar a l'orgasme i moltes de les dones que conec confessen que els costa. Serà que ells mai no ho fan amb elles sinó amb unes altres? I d'altra banda també hi ha dones que es mostren molt segures de controlar la sexualitat d'ells i "es veu que" també hi ha homes que es confessen Meg Ryan en versió masculina. Bé, sigui com sigui, val la pena intentar-ho!

Anònim ha dit...

En el llibre "la sexualidad secreta de las mujeres", vaig llegir que és gairebé impossible coincidir, l'home i la dona, en el moment de l'orgasme en una relació sexual. O sigui que quan a les pel.lícules ensenyen que els dos arriben al clímax de forma sincronitzada...malo! ens estan venen gat per llebre. Llavors la gent s'ho creu i és quan comencen les frustracions...

Clidice ha dit...

doncs ara què dic? znif, ja ho han dit tot :D

aiiii, els homes! ànimes de càntir! ;)

Unknown ha dit...

Però encara hi ha qui creu en les enquestes? I més sobre aquests temes?

Mr. Aris ha dit...

Això de l'orgasme es un invent del Freaud

romanidemata ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
romanidemata ha dit...

doncs la sinceritat i la confiança en la parella és l'enquesta més fidel, la satisfacció és una realitat que se sent i un i una ja saben , perquè parlen oi? si estaven ben acoblats en el moment que de fer-ho...

apali salut!

jomateixa ha dit...

Encara em sembla que hi ha poca diferència...Aquesta enquesta està trucada...jeje

sànset i utnoa ha dit...

I el curiós de tot això és que el 100% volem creure que estem entre el 36% restant!

*Sànset*

Ferran Porta ha dit...

El meu comentari estaria en línia amb el de l'Eulàlia. A les enquestes en general, i sobre qüestions sexuals en particular, hi deu haver més de mite que de real...

Alyebard ha dit...

No hi ha com viure enganyat.

Josep ha dit...

I si la diferència d'orgasmes ve donada perquè hi ha dones que es giten amb més d'un home?

Unes van insatisfetes i les altres sobrades, així és la vida.

Lluís Bosch ha dit...

Em costa de creure en el mètode científic, sincerament. Caldria suposar que tothom respòn honestament, i això no m'ho trago.
I per cert: com sabem del cert que som fills del qui diu que és el nostre pare?

Alberich ha dit...

Penso com en Lluís, que les enquestes sobre aquests temes poden ser falsejades per manca de sinceritat.

Anònim ha dit...

A veure, hi ha molt home barroer que enfoca la qüestió com si es tractés de la tuneladora Barcino. I no. També hi ha molta dona bleda i/o resignada que no sap o no gosa dir què vol. I, girant la dita i perdoneu l’acudit, “de estos lodos” surten “estos polvos”, ni més ni menys.
Per descomptat que hi ha orgasmes simultanis, i múltiples, i amb concupiscència i visca, visca i santornem-hi! I què ens importen les estadístiques, que al capdavall són una altra categoria de mentida.
Per altra banda, hi ha frases “standing ovation” (“Fuà, i jo que em pensava que el meu ex ho feia bé!”) i frases “gerro d’aigua freda” tipus “Quèeeee...ja estàaaaa....?”). En general, la comunicació és bàsica, no?
Notes:
Homes: no us adormiu després, que queda fatal. I res de treure’s els mitjons després dels pantalons.
Dones: sí, tens el cul gran...i què?!
En fi, que while we are still young and able...let’s misbehave!
Redguitaronfire

Garbí24 ha dit...

Quina enquesta tant certa, és del totveridic. Confesso que a casa nosaltres fingim al llit, perquè sinó despertaríem als nens......
Coi d'americans!!!!!

Anònim ha dit...

Deixant de banda que les respostes per part de la gent hagin estat més o menys honestes, la sensació que es té en general és aquesta. Per exemple, a les pel·lícules acostuma a passar que l'home el que acaba abans i la dona es queda a mitges. És complicat...

C. ha dit...

...i parlant de la pel·lícula, orgasme (fingit) a banda, el millor és quan encabat l'altra dona diu "tomaré lo mismo que ella".

Al Cafè hi ha un llibre de reclamacions a disposició de la clientela per a aquests casos :)

Salvador Macip ha dit...

Em quedo amb el que diu l'Albert sobre la sexualitat humana : és complicat... :-) I com diu Redguitaronfire, amb una mica de (o molta) comunicació, es poden fer miracles.