dimecres, 20 d’octubre del 2010

L'escollit (LXVIII)

Es presenta aquesta setmana un llibre que té molt bon aspecte. Està fet a partir de set contes escrit per set autors diferents, que expliquen les vides de set personatges d'aquesta foto. La premisa és interessant, i els participants tenen bones referències literàries, així que valdrà la pena mirar-se'l.

El cito a l'Escollit d'avui perquè la pre-campanya del llibre ha tingut força presència als blogs. N'hi ha un específic pel llibre, on aquests dies s'ha anat jugant amb el misteri de la identitat dels creadors. Era un misteri en part fàcil d'imaginar si seguiu com jo els blogs d'alguns d'ells (1, 2, 3), tots molt recomanables.

I com a cireretes pel pastís d'aquesta setmana, no us perdeu les aventures hospitalàries de l'Allau, ferit en una èpica batalla contra el duralex, i la "distracció" en un supermercat de l'Alba, una blogaire catalana que  fa poc que ens envia cròniques des de Washington DC.

8 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

El plantejament del llibre m'ha semblat interessant. Només falta que trobi el moment, i fins que no m'acabi el Bolaño no sé jo com m'ho faré!

Salut.

sànset i utnoa ha dit...

Moltes gràcies per les recomanacions, totes apuntades. M'ha agradat la idea del llibre, molt curiós, a veure si l'aconseguim.

Utnoa

Allau ha dit...

Calla, calla, Salvador, que el meu mal no vol soroll ;p

Mr. Aris ha dit...

molt divertit l'Allau, m'he rigut molt. El llibre, quan tingui un moment ho investigaré. I la vostra amiga a USA, ha ha.

Clidice ha dit...

últimament dones molta feina eh! puf! :)

sànset i utnoa ha dit...

No en segueixo cap. Hi hauré de posar remei...

*Sànset*

ginjol ha dit...

Molt perspicaç! Hem intentat que no se'ns escolara res abans d'hora, però tens raó, remirant el meu bloc hi ha un parell de cosetes o tres que deixen entreveure alguns dels autors de Subsòl. Ara, repetesc, has de ser certament perspicaç!

Anònim ha dit...

... m'ha agradat la idea aquesta del llibre. Hi pensaré...