dijous, 25 de novembre del 2010

L'escollit (LXXI)

En Carles Bellver ens ensenya uns dibuixos infantils de monstres Lovecraftians, resultat d'una sessió d'explicar contes que un mestre una mica irresponsable va fer als seus alumnes. Per arrodonir-ho, al Facebook he trobat una col·lecció preciosa de portades falses de Tintín enfrontant-se a Chtulhu i els seus amics.

Parlant de Facebook, els qui hi sou us haureu adonat aquests dies que el meme aquest de canviar-se la foto del perfil per un dibuixet de la infantesa ha tingut un èxit rotund (jo també he picat). Se suposava que era per una bona casua (commemorar durant una setmana els drets dels infants) però em temo que molts s'hi han apuntat perquè estava de moda (i així ha passat la setmana i encara hi ha Mazingers i Heidis per tot arreu). Simultàniament a aquesta iniciativa (i imagino que sense tenir res a veure), en Ferran i l'Assumpta van engegar la proposta de penjar al blog fotos de quan érem petits. Segons l'últim recompte, 30 blogaires (31?) ja hi han participat. Aprofito per recordar que a la Primera Trobada de Blogaires fora de Catalunya tindrà lloc aquest cap de setmana i demanar en nom de tots els qui no hi podem anar que els assistents ens facin una crònica. Que vagi molt bé!

Acabo amb una entrada de la Malsònia sobre les activitats extraescolars. Com que és un tema que ja em comença a preocupar, m'ha fet molta gràcia veure que els esforços dels pares per fer el millor pels seus fills a vegades poden tenir els efectes contraris als desitajts.

10 comentaris:

Allau ha dit...

Salvador, revisa l'últim enllaç que no funciona.

Alyebard ha dit...

Que bones les portades!

Mr. Aris ha dit...

les portades son bonísimes

Lluís Bosch ha dit...

Només se m'acut una forma de dir-ho: el teu apunt i els enllaós m'han salvat el dijous, literalment. Algun dia hem de parlar d'en Bellver (i jo des de Bellver, casualment). Ja ho comentarem.

LEBLANSKY ha dit...

Quina troballa m´s interessant, gràcies per compartir-la!

Ferran Porta ha dit...

Ostres, així com sense voler-ho, patapam, ens has colat una foto teva per l'àlbum dels miniblocàires! Merci per apuntar-t'hi :)

I moltes gràcies també per fer-te ressò de la trobada. Acabo de penjar un post explicant que aniré recopilant totes les cròniques que en facin els participants, dos dels quals, per cert, ja han arribat avui :)

Have a nice, relaxed weekend,

Salvador Macip ha dit...

Gràcies, Allau. Arreglat.

Lluís, aquest si que és un Escollit ben aprofitat, doncs. Quan vulguis comentem la vida i fets del Carles Bellver, ja saps on trobar-me.

Leb, sabia que les portades t'agradarien...

Ferran, és que sóc discret :-). Espero que us ho passeu molt bé! Aniré seguint les cròniques.

montse ha dit...

Aquest post enmig de tantes curiositats interessants, ens sorprèn aquest nen tan despert i eixerit que ens mira.

Sebastià ha dit...

Grans portades. Haw, haw, haw!

Assumpta ha dit...

Ets tuuuuuuuuu!!! :-)) Un Mini-SM!!! Quin ninuuuuuuuu!!! ;-))

Gràcies per jugar!!! :-DD

Ah, no, no... la idea res a veure amb el feisbuc que jo no en tinc... En FERRAN va dir que s'havia comprat un escàner per escanejar (quines paraules!) les fotos que té en paper i poder tirar els àlbums i, per demostrar-ho, va posar un Mini-FERRAN... i així va començar :-))