dimarts, 25 de gener del 2011

L'escollit (LXXVIII)

365d365e és un blog que s'ha proposat entrevistar una persona cada dia durant un any. Se n'encarreguen dos professionals del periodisme: l'Oriol Rodriguez i el Carles Rodríguez. Només entrar al web veureu que no és un projecte qualsevol. La qualitat de les fotos i del text és pròpia de la premsa escrita (fins i tot el disseny de la portada recorda al d'una revista), un fet bastant insòlit a la xarxa. I els convidats són gent d'allò més diversa, tots ells, de moment, amb discursos molt interessants (no us perdeu Ferran Adrià o Dani "el Rojo")... tot i que queda una mica malament que ho digui precisament el dia que m'entrevisten a mi!

Us recomano ferventment que no perdeu de vista aquest blog i voldria felicitar els seus autors per com els està quedant. Només fa una setmana llarga que ha començat aquest any d'entrevistes i ja començo a pensar que serà un pena que s'acabi.

16 comentaris:

Allau ha dit...

Hi he fet una primera ullada i tens tota la raó: té un aspecte i un contingut molt professional i la selecció dels entrevistats és molt variada i interessant. Quedes disculpat ;p

b.a. ha dit...

Per fi unes fotos que et fan justícia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ep, aquesta entrevista em sembla molt (però molt!) bona: és tan 'natural' com una conversa. No sona com aquelles tan típiques de 'enterao' entrevistant al 'savi de torn'. Genial per les dues bandes i a més... estas tan guapu!!!!!!!!

(sobretot a la darrera, aquesta que tens cabells en lloc de barba... :P )

Mr. Aris ha dit...

ei, cada dia més famós...

Sergi ha dit...

Hi he fet un cop d'ull i és cert que està molt treballat. I sembla que no s'arronsen a l'hora d'entrevistar gent. A veure si el projecte arriba a bon port, sembla molt complicat arribar a fer un any amb aquesta intensitat i mantenint la qualitat de les primeres entrevistes.

jomateixa ha dit...

Ja el tinc a la llista.
Tens tota la raó, molt ben treballat, segur que hi dedicaré moltes estones.

SU ha dit...

SM,

Gràcies xicot! Aquest escollit està del tot ben triat!

Salut i llibres!

SU

LEBLANSKY ha dit...

Per la foto i que has penjat, amb aquest disseny tan atractiu, mai no hauria dit que es tractava d'un bloc. Una nova descoberta que t'hem d'agrair!

Salvador Macip ha dit...

Allau, ja veus que era una recomanació honesta, malgrat tot...

b.a., gràcies! El Carles és un crac, el mèrit és tot seu. I per la part de l'entrevista, és cert: l'Oriol ha aconseguit reflectir el to de conversa informal que hi va haver. No és gens fàcil! Hauré de provar això d'afaitar-me la barba i deixar-me cabell com en Pagès, que sembla que funciona... ;-)

Aris, imparable, ja ho veus.

XeXu, és un objectiu difícil, però a mi em sembla que se'n sortiran. Són un parell de professionals de nivell.

sànset i utnoa ha dit...

Hi aniré a treure el cap.

Per cert, llibre acabat. I no em reprimiré a comentar-te una cosa: és curt.

*Sànset*

Anònim ha dit...

SM, felicitats per l'aparició en un mitjà tan original i amb tanta qualitat.

Fa goig poder gaudir d'aquest tipus de descobertes!

Gràcies.

Alyebard ha dit...

Tota una troballa, gràcies!

maria ha dit...

quina iniciativa més bona, no? i la veritat que molt ben treballada...la seguiré de prop!

Rokins ha dit...

Genial! m'encanta el to que respira el bloc... el seguirem...
Una abraçada.

Clidice ha dit...

Una feina excel·lent i molt professional. Les fotos m'agraden molt. Gràcies!

Brian ha dit...

He llegit la teva entrevista (no m'hi he quedat més estona) i, tot i que ja coneixíem el personatge, trobo que la entrevista (ara em refereixo a l'entrevistador) és molt polida i sense banalitats afegides.

llum ha dit...

Hola Salvador . Aquesta gent del blog viuen al meu poble , Gelida i realment se'ls ha de felicitar. La factura del blog és molt bona.