divendres, 18 de febrer del 2011

Sense senyal durant 24h


Com motls altres blogs, i com ja havia fet al twitter ahir, m'uneixo a la protesta.

10 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

Speechless.

Anònim ha dit...

VISCA LA DEMOCRACIA DE LES DRETES|||| EP!! QUE LA D'ESQUERRES NO ES MILLOR,AIXO DEL JACOBINISME ELS ENERVA.
JUGANT AMB BCN.

jomateixa ha dit...

Som al 2011??

Anònim ha dit...

D'això se'n diu genocidi cultural. Mentrestant, el nostre govern callat com si no passés res. Sento molta vergonya d'ells.

Sergi ha dit...

Quants més ens fem ressò d'aquesta iniciativa millor. La nostra veu s'ha de fer sentir, ja que en alguns llocs miren d'acallar-nos!

El porquet ha dit...

Tots junts per fer volar ben amunt la nostra llengua i la nostra cultura.

Mortadel.la ha dit...

Macip, perdona que rigui, eh? Ho faràs? I és que mira, quan veig la teva foto em fas gràcia! No me'n "fotu" de tu, eh? que consti. Paraula. I un altre, el nom, sempre que llegeixo Macip, penso en un massini, en el pastís! Vaja, amb nom de postre de diumenge!
Disculpa però si no t'ho deia reventava i clar, millor dir-ho que explotar!
Pendent de millorar en el FB, eh? Ho tinc pendent i present. Com moltes altres coses, no serveixo (ahir ja ho vas veure clar...)

I com tots, que visqui la nostra força!
Em pregunto com la JOMATEIXA, a quin any estem?

Neandertal Total ha dit...

Pretenen fer-nos tan analfabets com ells ho són i la seva arma és la de sempre, l'extermini. Vergonyós atac a l'idioma i per tant a allò que som

Mr. Aris ha dit...

Només posaré un exemple: tot i governant les dretes pp a Les illes Bal'lears, es podia veure la Tv IB d'ells i TV3 es veia a les illes, encanvi al pais Valencia, sempre han possat pegues....al Rosselló veuen TV3 i a Puigcerda pots veure la TF1...a portugal la tele de Galicia i viceversa....

Salvador Macip ha dit...

Mortadedel.la, tu deus tenir fixació pels noms relacionats amb el menjar. Però el massini m'agrada, cap problema. I fer gràcia només amb la foto té molt de mèrit!