dilluns, 7 de març del 2011

L'escollit (LXXX): La Lluna en un Cove


Ha sigut un plaer col·laborar a La lluna en un cove, la revista de relats en català que ja ha arribat al número 26. Com diuen a seu blog, es tracta d'una "publicació mensual en paper de relats de ficció en català. Un magazín literari amb una miscel·lània d’històries sorprenents, originals, fresques, de temàtica i gèneres diversos". Molt recomanable. I molt encomiable que els seus responsables dediquin esforços a una iniciativa tan poc comú i tan necessària com aquesta.

El meu és un relat de ciència ficció que funciona també com a preview del darrer llibre de ficció que he escrit (encara inèdit). És una mica complicat d'explicar en un parell de frases, així que ja en parlarem quan arribi el moment (abans ens haurem de concentrar en Ullals, d'aquí molt poc a les millors llibreries!). De moment, us haureu de comprar la revista si en voleu saber més. Podeu llegir-ne les primeres planes aquí. Veureu que tinc l'honor d'acompanyar noms tan il·lustres com Andréiev i Conrad, i els sempre admirats Joan Pinyol i Emili Gil. Una bona alineació.

2 comentaris:

b.a. ha dit...

Mira, ara no sé ben bé si felicitar-te o fer-te uns morros d'aquí a Wellington...
Vaaaaaaaaaaaa, per aquest cop et felicito, però, de tant en tant, pensa en els pobres (com deien els de La Trinca imitant en Raimon: "Tu ja m'entens!"

Josep ha dit...

Doncs no coneixia jo la revista. Té bona pinta, la llegiré.