dimecres, 29 de febrer del 2012

Hipnofòbia, the cover


El dilluns us ensenyava el pòster d'Ullals, avui toca la presentació oficial de la coberta d'Hipnofòbia, la meva nova novel·la, que surt al carrer el 22 de març. Amb això aneu fent boca mentrestant. Ja veieu que el vermell és el color que es porta aquesta temporada... I ja em direu què us sembla, és clar.

Aquí teniu la fitxa de l'editorial.

9 comentaris:

claudiamacip ha dit...

Puebla de Zaragoza, Puebla, Mexico, 28 de febrero de 2012. Buenas noches Dr. Salvador Macip. Bendiciones siempre. EXITO y saludos!

Sergi ha dit...

Em sembla un vermell una miqueta pujat, fa mal a la vista i tot! I la imatge és encara més inquietant que la coberta de l'Ullals... ja se sap que els ulls són el mirall de l'ànima i a fe que els saben fer servir per impressionar.

22 de març? Mareta de déu, se'm gira feina... jo que volia començar el 'Joc de trons' per aquelles dates... ara truco al senyor Martin i li dic que, un cop més, no podrà ser.

jomateixa ha dit...

Vermell i negre, els meus dos colors preferits... encara que jo els porto a l'inrevés més negre que vermell.
Ja veig que em faràs patir altra vegada amb les teves històries.
Però la temptació fa el dimoni i ja el tinc anotat a la llista de pendents.

Anònim ha dit...

Salvador, ets incansable! Un dia ens hauràs d'explicar com t'ho fas. Segur que tens un beuratge per a no dormir.

Yáiza ha dit...

D'acord, d'acord. Capto la indirecta!! Seguir el teu blog i no haver llegit cap llibre teu fa lleig. Prometo posar-m'hi aviat!!! ;)

Enhorabona per la nova novel·la! =)

carina ha dit...

Nen, no pares, el 22 de març... serà molt car? Estem una mica en crisi, però farem l'esforç, de tota manera he comprovat que ets un personatge famós i mediàtic, quan he clicat l'enllaç que poses del pòster d'Ullals, se m'ha desplegat publicitat d'un curs de no sé-què. Enhorabona, tant de bo sigui un altre èxit editorial, a veure si aquest Sant Jordi et fas l'arròs, si signes llibres per Catalunya avisa que igual faig una escapadeta a Barcelona per xocar-te la mà ;)

LEBLANSKY ha dit...

Perfecte! És tan fauve i senzilla que impressiona, pura cultura pop.

Anònim ha dit...

ei, soc l'Aris

Salvador Macip ha dit...

XeXu, que s'esperi el Martin, home! :)

gràcies, jomateixa! Patiràs una mica, sí! Ho sento, prometo canviar a la propera ;)

Enric, una fòrmula secreta, no l'explico a ningú!

Yáiza, no et fa vergonya? No serà per manca d'opcions! ;)

carina, no cobro res per tots aquests cursos que mr blogger anuncia a costa meva! ;( No sé el preu encara, espero que serà raonable. No sé si signaré aquest cop, però ja avisaré, és clar... Un momento altre ens desvirtualitzarem!

Leb, jo també la vaig trobar molt pop. Aquest color primari funciona molt bé.