dimarts, 26 de juny del 2012

Recull mediàtic de la setmana

La setmana passada vaig participar a una tertúlia a El Matí de Catalunya Ràdio amb Manel Esteller i Jordi Camí, sobre la recerca científica. No ens vam barallar perquè tots estàvem d'acord, fins i tot el Manuel Fuentes, que ens havia convidat: la ciència és important pel futur d'un país. Aquí podeu sentir els nostres arguments.

I aquí podeu llegir la meva columna mensual a l'Ara (que s'acomiada fins el curs que ve), sobre la possibilitat de tenir un pare i dues mares biològics (sí, és possible).

Ah, i fa uns dies vaig passar també per l'Extrarradi de la COM per parlar de científics que fan trampa (atenció a com et pot fer famós usant només un retolador negre). Escolteu-ho aquí.

L'anècdota final és el meu cameo a l'Avui, al llistat de "científics simpàtics" que va confeccionar en Llort.

3 comentaris:

jomateixa ha dit...

El comentari no s'adiu massa amb el post però...

La meva filla gran (13acabats de fer)ha començat l'estiu amb "Ullals". L'ha llegit en dues tardes,s'ha quedat impactada del teu final.
Només podia dir: "quin final!...quin final". Vaig tenir uns moments de preocupació per si l'havies traumatitzat, però seguidament em va demanar "Hipnofòbia"!!
Bé, li he dit que primer faci una pausa amb algun altre llibre, que dos Macips seguits poden provocar efectes secundaris.
El proper comentari a veure si perd la vergonya i te'l fa ella.

Salvador Macip ha dit...

Gràcies, jomateixa! És una gran notícia deixar un lector prou impressionat com perquè vulgui llegir més llibres teys. M'alegro que s'ho hagi passat bé i no n'hagi sortit traumatitzada! A veure si és veritat i m'explica directament què li ha semblat Hipnofòbia (o si vol una cosa amb menys morts passa-li El joc de Déu, que almenys riurà).

Mr. Aris ha dit...

això del rotulador m'interesa, vaig a escoltar-ho detenidament