divendres, 9 de novembre del 2012

Xerrada a Blanes el dijous que ve (+concurs)

La setmana que ve estaré a Barcelona fent promoció del meu nou llibre, Què és el càncer. Els qui estigueu atents em veureu treure el cap per algun mitjà. Si tinc temps de connectar-me al blog ja us ho aniré explicant.

Aprofitant l'avinantesa, el dijous que ve, dia 15, faré una xerrada/presentació a Blanes, en el marc de les conferències de l'Aula Blanes. Si voleu saber més coses sobre el càncer, passeu-vos per la Biblioteca Comarcal a les 20h. Us deixo aquí sota el vídeo que anuncia la conferència:


I va, us proposo un CONCURS, que fa dies que no en faig cap, especialment per als qui teniu la paciència de llegir-me. Li regalo un exemplar dedicat de Què és el càncer a la primera persona que em digui a quin disc pertany la imatge del poster què hi ha penjat a la paret del meu despatx, que es veu a l'esquerra de la pantalla al vídeo de dalt. Deixeu la resposta als comentaris del blog. Va, que és fàcil!

7 comentaris:

Sergi ha dit...

He hagut de posar-me el vídeo al mòbil, que a la feina tenim capat el youtube, però ni així, ho veig petit i borrós. A veure si des de casa es veu millor...

La noia estrambòtica ha dit...

Marillion - Script for a jester´s tear !

Crec jo...

Salvador Macip ha dit...

Premi per la Chrys! :-) No sóc l'únic que escolta aquestes coses!Te n'envio un tan aviat com pugui, felicitats!

La noia estrambòtica ha dit...

:-) Gràcies Salva!!! Quina sort! La veritat que m´agrada també aquesta musica. Pensava que seria massa tard. No m´ho puc creure! Que bé! :-)

Tirant al cap ha dit...

Arribe tard al concurs (llàstima, aquesta me la sabia!) però igualment aprofite l'avinentesa per felicitar-te pel nou llibre i desitjar-te molt d'èxit.
Ah! I enhorabona també per la nova editorial: estàs en molt bones mans, amb la gent d'Ara Llibres!

Salvador Macip ha dit...

Tirant, no sabia que eres també dels qui escoltaven aquesta mena de músiques! :) Felicitats a tu també per la nova situació. I sí, estic molt content amb la gent d'Ara, nio em puc qeuixar!

Marc ha dit...

I recordeu que el mateix dijous, a les 11:15h aprox, el Salva serà entrevistat a "Els matins" de TV3!